• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
ehh ja na swojej diecie to moge pomarzyc tylko o ciastach...

Natasza ty z tymi chorobami nie strasz, ze rownowaga musi byc bo ja na poczatku tez chorowalam, a od tamtej pory poki co nic, odpukac oby nic juz sie nie przywleklo

a co do stanikow to mi hmm troche urosly ale nie wiele, w obwodzie na 75 robily sie ciasne, ale przy diecie na cukrzyce ciazowa jak troche schudlam to chyba wrocilo mi do normy, a miseczka to moze minimalnie sie zwiekszyla, tak ze zalezy jeszcze od stanika bo jak zawsze mialam na B wszystkie tak teraz niektore Bjeszcze pasuja a niektore juz lepiej C wziac, zalezy jaki stanik i rozmiarowka chyba...

Hihi chwila spokoju każdemu sie należy! :-D No godzinke prawie ich nie było. Uwielbiam ten czas dla siebie, wszystko robie 10x szybciej jak małej nie ma i sie nie kreci pod nogami ;-)

Ech mam skierowanie do szpitala bo powiedziała że szyjka o wiele za krótka i ze kłucia dzisiejsze to najprawdopodobniej dalsze skracanie...i możliwe ze będę miała pessar chociaż dla mnie to bez sensu...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry