• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Pat i kiedy sie wybierasz do szpitala? A dlaczego bez sensu na koniec w sumie to lepiej jak dzidziol jeszcze troche w brzuszku posiedzi tak mi sie wydaje.

Pat niewesolo :/

Natasza zdroweczka!!

Ja padam :( po pracy pojechalismy do miasta musialam reszte rseczy dokupic.
Bylismy na obiedzie o pozniej polazilismy po sklepach i mam dosc. Kupilam sobie za duza koszula i m musi jutro podjecha. Wymienic :/

Nie badała bo powiedziała że w szpitalu będą to robić więc ona nie chce nic naruszać ale obejrzała te USG i powiedziała że wymiar jest bardzo dokładny i pytala czy mam jakieś objawy i powiedziała że w takiej sytuacji musi mnie do szpitala wysłać bo kłucia mam takie ze czasem mnie zgina -_- a pessar bez sensu no chyba ze szyjka się będzie bardzo skracać...

Pat kurcze aż tak Ci się ta szyjka skraca? Czemu mówisz, że teraz bez sensu pessar zakładać. Zawsze przynajmniej te 3 tygodnie jeszcze będziesz w dwupaku, a dla maluszka to dużo;) mnie też boli tam cały dół i kuje czasem nawet micnuej, a wizytę mam dopiero we wtorek. Ciekawe czy dam radę dotrwać...?:what:

Dziewczyny dotrwamy :) ja mam kłucia i uczucie rozwierania od prawie 2 miesięcy więc przy większym odpoczynku i oszczędzaniu się można dotrwać..
Pat to chyba nie masz wyjścia i musisz jechać..może Cię zbadają ewentualnie dadzą leki i puszczą do domu..

reklama
Pat, to kiedy do szpitala idziesz, w poniedziałek? Nie kazała Ci leżeć przez weekend? moze mogłabys z wykładowcami skontaktowac się mailowo/telefonicznie?

Natasza, ja też czasem okno otwieram po kąpieli i myciu włosów, bo mi gorąco, nawet w zimie ;-)

A ja lubię serniki, szarlotki, pierniki, babki... Nie lubię ciast z kremami, oprócz karpatki, a tortów to juz w ogóle nie trawię, no i takich piankowych też nie lubię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry