• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Milia nie. Jest mi " bardzo miło ". Naprawdę. Mąż idzie se na impreze a ja znowu sama w tym areszcie domowym. Jutro Atrakcja bo dentysta...

Magda właśnie.. U mnie jeszcze 33 tydz więc stres większy... Ty wyluzuj a wtorek już za 4 dni :)

reklama
Pat i co kiedy ten szpital odwiedzasz ? jakies mam przeczucie ze w szpistalu cie posprawdzaja i puszcza do domu bo twoja ginka panikuje :)

Aga ja tez z cukrzyca ciazowa a ciasta robie ale takie najlepiej bez maki i z niską iloscia cukru - ostatnio zajadam sie torcikiem czekoladowym - linka juz wstawialam jakis czas temu :) ale same jaja , czekolada i na cale ciasto 3 plaskie lyzki cukru wiec jakby nic :)
babka ziemniaczana jeszcze moze byc bo ziemniaki mi nic nie robia ;)

bylam dzisiaj wyniki porobic WRy i HBSy i Hivy znowu i wszystko git ale stracha sie najadlam bo az lekarz do mnie dzownil z luxmedu ze wyszly mi bardzo zle wyniki moczu jak zapytalam o szczegoly ze mam bardzo liczne ketony w moczu - a ja wczoraj faktycznie zapomnialam zjesc drugiej kolacji i z rana mialam bardzo niski poziom glukozy
jednym slowem musze wiecej jesc a ja jestem przeziebiona i apetyt do bani do tego leki powoduja zgage wiec tym bardziej jesc mi sie nie chce :(

reklama
Natasza no nie wiem hehe ;)

Babydust do mnie też z luxu dzwonił kiedyś. Dobrze że widziałam je w necie już bo bym na zawał zeszła hehe

Dobranoc laski
Ja jem bułki i pączka z czeko i spadam na serial jakiś

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry