• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli co najpierw sie kladziesz a potem na kolacje wstajesz?
Doli ja tak samo jak ty 32 tydz i 6 dzien, jakbys nie miala cc to na kiedy termin ci dawali? Tez na 18?

reklama
jak was tak czytam to stwierdzam ze ja to juz totalnie sie nie znam, co do deto ile ma moja szyjka teraz itd lekarz mnie nawet nie informowal, ale zadnego uczucia parcia rozwierania itd tez zreszta nie odczuwam wiec to chyba dobrze
dzis jak sie troszke tylko narobilam to az poczulam ze mi ciezko, brzuch troche twardy chociaz potem to juz sama nie wiedzialam czy mi sie tak wydaje czy moze Mala tak sie po prostu obrocila i to ja czulam

Aylin ogladalam ostatnio staniki z tej firmy na necie, podobaly mi sie , niestety ceny mnie troche przerazily

Babydust wlasnie ja tez juz sie zastanawialm nad jakims takim wyrobem, typowo dla cukrzycowych hmm chociaz z drugiej strony to juz moze sie przemecze, duzo mi nie zostalo ;) a ostatnio juz i tak czasem probuje cos innego zjadac, bo wyniki w miare

Ostatnia edycja:
Doli ciągiem to przed ciąża spałam piękny czas to był :) teraz noc to katorga..ciagłe pobudki sikanie picie i tak ciągle dopiero rano właśnie mogę przysnąć tak konkretnie

reklama
Milia80 no mozna tez na siedząco :) ale u mnie to jakos nie wychodzi :p

Asiu mam nadzieje ze sie dobrze czujesz ...

Oltoma zdrówka :)

Margo gratuluje udanej wizyty :) 2,5 tyg wow :p

Bsbydust zdrówka :)

Natasza zdrówka i Tobie :)

Same chorowitki :(

Pat , ojej :(
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry