• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
o kurcze to w tym szpitalu co rodzilam 8 lat temu to wszystko bylo na IP (byla oddzielna dla polozniczych przypadkow ;)) i tam od razu bylo KTG i badanie przez lekarza jesli zlecal usg to trzeba bylo do podziemi sie tylko udac bo tam wszystkie sprzety diagnostyczne mieli dla calego szpitala i dopiero po tym wszystkim decyzja o przyjeciu na oddzial polozniczy :/

Pat mam nadzieje ze wyjdziesz jeszcze dzisiaj :)

Aga ja zapłaciłam 90 zl. Na allegro można za 68 je kupic. Ale mierzylam 3 i rozmiar ten sam wiec jak po porodzie sie nie zmieni to kupie kolejne juz na,allegro.

Pat kciuki za szpital. Wg mnie przetrzymają cie 3 dni i puszcza.

Dzwonila dzis moja kierowniczka ze 9.03 mam popołudnie wolne sobie załatwić bo babskie wyjście z pracy z okzji dnia kobiet :)

Aylin fajne takie wyjście i to miłe jak ktoś z pracy zadzwoni i pamięta :) moja kierowniczka nie zadzwoniła od 10.09 ani razu a wcześniej mówiła że jestem jej bardzo bliska i jedyna podpora :))

Pat trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze i zebys wyszla do domu :)

Mnie tez cos kluje coraz czesciej i brzuch twardnieje ale coz tu nikt sie ciezarnymi nie przejmuje. W pl to jednak dobra opieka jest.

Po tym wypadzie do miasta to chodzic nie moge. Tak mnie rwa zlapala ze az sycze z bolu jak wstaje :/

A sernik uwielbiam. Kazdy!!! :P

Pat no rzeczywiście bez sensu. U nas zakładają max do 34 tyg. W zasadzie za 2 tyg możesz rodzic. A teraz jak byś czekała na pessar tyle co ja czyli w sumie 5 dni to juz masz kolejny tydz. Wydasz 200 zł,zaloza i urodsisz za.tydzień. bez sensu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry