• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Małe mogą być :)

Załączniki

• 1425072450493.jpg
    1425072450493.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 52
Tu nie chodzi nawet o to ze male czy duże. Moje miały raz 50-60 a pani dr stwierdziła ze skurcze się nie pisały. Bo żeby się pisał to musi rosnal od 0 i spadać potem.

A mam pytanie do mamus czy mialyscie przy poprzednich porodach( w zasadzie przed) czyszczenie organizmu? Mnie i przy jednym i przy drugim czyscilo na kibelku jak się zaczynało, wiem ze się zdąża ale jestem ciekawa jak czesto

No to muszą być pagurki :) a nie jak u mnie szczyty :P
Myla słyszałam właśnie o tym oczyszczaniu i się też zastanswiam... Ale ja jak się zestresuje to id razu mam ocxyszczanie organizmu :)) i pewnie pomyśle że to już przed porodem:)

reklama
Pat trzymam kciuki!

U mnie na ktg wyszedł tylko jeden duzy skurcz na pol godziny takze mnie wypuścili. Choc ja bym sie nie obraziła jskby chcieli mnie zostawić hehe ;-)

Do nas przyjechała na noc kuzynka meza niespodziewanie, fajnie, lubie takie spontany, do tego uwielbiam ją :-D brakuje mi tu kobiet fajnych..

Jejku jaki mielismy cudowny dzien z mężem, przed chwila nas taka głupawka wzięła, ze myslalam, ze V. obudzimy :-D:-D

Po mojej babce prawie nic nie zostało..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry