• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla nie pytaj...ja tym razem poproszę o lewatywę :cool:

Jejku mnie takie skurcze w szyjce łapią, ze czasem az krzyknę...młoda sie chyba zapiera o zebra i mi główka napiera...

reklama
Rety padam na twarz. Zaraz lecę spać bo po tym tygodniu jestem tak zmęczoną, że szok.
Upiekłam dzisiaj pierwsze w moim życiu bezy :) i już nie mam :(

Pat, kurczę, to jeszcze taka godzina, że pewnie 1-2 lekarzy i właśnie przy tym cc... mam nadzieję, ze niedługo ktoś przyjdzie, jak będzie się dłużyło, to poproś tam kogoś, żeby wezwał lekarza z oddziału, jak skończy...
Kuklaki, smacznego :-)

Olusia, gdzie się podziewasz?

Oj! widzę,że znów tu się dzieje!!! To jakaś niepisana umowa, że jak jedna do szpitala jedzie to za nią druga??? Może parami porody też będą? :-D
Pat straszne ciśnienie masz na wyjście. Trzymam kciuki, aby tak się stało!!!

Asia dziś milczy....

Myla u mnie przy pierwszym dziecku akcja zaczęła się o 2.00 w nocy: najpierw czop a krótko po tym oczyszczenie organizmu. Tylko rozwiązanie zakończyło się o 24.00 cc. Nic przez ten czas nie jadłam, więc chyba to było to.

Magda, mnie też opryszczka lubi niestety. W tej ciąży już 2x miałam. Nie wiem czy wiesz, że pod żadnym pozorem nie wolno przebijać pęcherzyka bo to przedłuża i powiększa obszar opryszczki. A jak chcesz pozbyć się tendencji do opryszczki to polecam Heviran (niestety na receptę jeszcze 4 lata temu, ale ja miałam 2 lata spokoju po jednej kuracji). Oczywiście nie w ciąży i po okresie karmienia.

Karina, a Ty to zupełnie mnie zaskakujesz! Jesteś tak zorganizowana, że tylko pozazdrościć:tak:. Ogarniasz dom, wszelkie rehabilitacje córeczki, o pracy nie wspomnę i jeszcze na forum każdej aktywnej z osobna odpisujesz.... Pełen szacun....

Oltoma - heviran nie na,wszystkich działa niestety. Mi kuracja pomogla na 3 msc. Bardziej omsga jak czuje ze chce wyleźć paskudztwo to wtedy boord jedn tabletkę 800 i dziad znika.

Lei - szukam namiętnie p&t verve. Ale wpadł mi w oko hauck duett. Wiesz może cos o nim? Jakos dogrzebać się opini nie mogę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry