• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Przepraszam ze tylko o Pat ale przelecialam pobieżnie tylko. Wiecie...przeprowadzka...

A ja teras tez się ciut tyram bo wkladalam tabletkę i znowu mam tak nizej pessar. Ja niewiem od czego to zależy. Czasem.czuje go na końcu a czasem pol palca i jest...

Dziś będzie ciężka noc cos czuje bo przysnelam na godzinę w ciągu dnia :/

Ufff przeczytałam wszytak:)
Pat pisz jak będziesz wiedziała co dalej:)

Tez uwielbiam sernikowe ciasta choć ja pieke z tofu i nazywa sie to tofurnik :) ale pycha taki z brzoskwiniami:) gdyby mi ktoś upiekło to bym sie nie obraziła:)

Dołączam do zbiorowych obiawów lecę dzis na nospie choć ci dziwne bardzo dobrze dzis mi sie pracowało jakaś skupiona sie czułam.
Potem zakupy i cudne butki kupiłam wiosenne:)

A potem zapłaciłam za taki dzień mega bólem :/ napieraniem aż myślałam ze zacznę rodzic :( całe plecy, i podbrzusze ponprostu masakra... Teaz zaległym w wannie i zaraz do łóżka:)

Myla mialas uważać z przeprowadzką, a tu padło słowo tyram... ImageUploadedByForum BabyBoom1425071022.088614.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425071022.088614.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425071022.088614.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 64
Natasza ale ja się właśnie nie narobilam. Nawet nie nachodzilam. Z auta nie wysiadalam.przewozilisny lodoqke i łóżka dzieci ale ja nawigowalam przecież.
Juz nieraz miałam nisko a potem wracał.nie wem czemu tak

Ogólnie qybacznie błąd bo widzę ze zamiast teraz wyszo mi teras???
Anemonne a tyran się w sensie ze w głowie się tyran o pessar :D ładne butki i to chyba Tobie się opieprz należy!!!!!! Do wyra!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry