• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Powiedziała że mam jechać dzisiaj bo przy takim napieraniu główki małego nie ma co czekać bo przy takiej krótkiej szyjce klucie o twardnienia mogą świadczyć o dalszym skracaniu i grożą porodem...

Milia właśnie o szkole się teraz martwie bo skontaktować się z nimi to cud...

reklama
2 godz chodzenia, 12 cycnikow mierzinych i maleeeee; ( tragedia...

Natasza zdrówka

Pat o kurde :( :( ale kupa z tym :( tak nagle ci się to zrobiło??? :(

Magda nie strasz bo mam takie same obawy :/

Laski nie czytam już bo się nakręcam jak wiecie już mnie kluje, rozwiera się i czuje jak pęcherz plodowy opuszcza moją grote... Tak... Zjem czipsy lepiej

Była ze mną na sali dziewczyna w 34-35 tyg ze skracającą się szyjką 25mm i dużymi skurczaki ok 60-70 na 100 podali jej luteinę zrobili badania i zastanawiali si€ nad pesserem ale pobyła 6 dni szyjka się nie skróciła skurcze trochę wyciszyły po lekach i wypuścili ją do domu bo powiedzieli że w razie porodu dzieć całkiem rozwinięty i nawet sterydów na płuca jej nie podali..

Doli ja też taka panikara jestem. Kuje mnie i ciśnie tam na dole, ale mam nadzieje, że to dlatego, że mały mnie tam nogami kopie...:what:
są takie dni, że nic nie czuje, a są taki dni jak dziś i mi pipke rozrywa:eek::banghead: masakra. Właśnie wzięłam no-spę i mam nadzieję, że ból zmaleje. Pocieszam się tym, że brzuch rzadziej twardnieje. Skurczy żadnych nie mam. Plamienia itp też nie ma na szczęście... oby do wtorku;)

Pat Natasza ma racje szkola sie nie martw dzidzol wazniejszy.

Milia ja tez takie lubie ale z kremami tez byle nie za duzo kremu i nie za slodkie, a grecy maja duzo zeczy takich za slodkich i w dodatku syropiastych takich ze az z nich ten syrop cieknie i to takie mokre i klejace fuuuj.

Pat, no to jedź i dawaj znać, a szkołę olej, ewentualnie próbuj własnie jeszcze dzwonić do nich lub Twojego M. podesłać z wyjaśnieniem, jak nie to trudno, Wojtuś jest najważniejszy. Może tak jak Natasza pisze, za kilka dni Cię wypiszą :)

Doli, a wizyta się odbyła dziś?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry