• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
U mnie byli odwiedzić P z córą i widzę, że dziecku już się przykrzy. Pierwsze dni fajnie była wygadana, robiła dobrą minę do złej gry, ale dzisiaj już była rozżalona o wszystko, niby nic ale cały czas o coś płakała, oj jak ja tęsknię. Obym już jutro wyszła.

U mnie byli odwiedzić P z córą i widzę, że dziecku już się przykrzy. Pierwsze dni fajnie była wygadana, robiła dobrą minę do złej gry, ale dzisiaj już była rozżalona o wszystko, niby nic ale cały czas o coś płakała, oj jak ja tęsknię. Obym już jutro wyszła.

Asia trzymam kciuki za jutrzejsze wyjście do domu:thumbup: wiem jak to ciężko jest leżeć w szpitalu, a dziecko przychodzi odwiedzić mamę i z dnia na dzień jest coraz bardziej smutne i przygaszone... ja leżałam w sierpniu w szpitalu na samym początku ciąży i mój mały strasznie to przeżywał. Płakał jak przychodził i jak wychodził. Serce mi pękało, że to przeze mnie :(

A wy o koszeniu. No mnie pani pielęgniarka wykosiła do założenia cewnika i operacji, wstyd mi było niesamowicie, ale sama to tylko przed wizytą u gin, podkaszam się, a i tak bez ekscesów, bo doszłam do wniosku, że gin i tak nie zagląda to po co, ale mój P. to ciągle pyta czemu się nie gole, ja na to, że nic nie widze to jak, on że z chęcią ogoli, ale jakoś tak nie bardzo mnie to przekonuje :-P

Niestety papierek z grupą krwi niedługo jest ważny, tzn. do każdego zabiegu trzeba robić od nowa, ten po ciąży też straci ważność i jak któras będzie miała planowany zabieg, to będzie trzeba powtarzać, chyba że wyrobicie sobie kartę - koszt prawie podwójny, ale taka karta jest już na stałe, a dlaczego tak jest, nie wiem. Ja sobie zrobiłam taką kartę 2 lata temu i od tamtej pory nie muszę powtarzać.

Gbs u mnie 45 zł.

Magda, super, że wszystko ok na wizycie :-)

ja od prawie 20 lat legitymuje sie karta zasluzonego honorowego dawcy krwii z wpisana grupa i nikt mi nie kaze powtarzac badan :)
a najlepsze to ze mam siostre blizniaczke z blizniat jednojajowych i jak ona poszla zbadac swoja krew to wyszlo jej ze ma RH+ a ja RH- nikt w tym nic zlego nie widzial (nie wiem jakim cudem bo to nie jest mozliwe bo bliznieta jednojajowe jak klony sa nawet za niemowlaka maja takie same linie papilarne) ale ona sie uparla na powtorne badanie i dopiero za 3 razem jej wyszlo ze jednak ma identyczna grupe krwii jak ja :cool:

ja za GBS kurde placilam 46 zl i to jeszcze po rabacie dla pacjentow z abonamentem

ja pamietam jak przy 1 porodzie polozna mnie golila bo jakos tak niespodziewanie do szpitala poszlam przez to cisnienie :( ale ona to tak szybko i sprawnie zrobila ze mysle ze przyzwyczajona jest :)
takze moze i dobrze ze robicie kilka razy w zyciu takie badania hahaha hahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry