• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Myla współczuje :P ja mam przystojnego gina z seksownym głosem :P a i ma jeszcze duuuuże dłonie :)) :D

Doli nie wierze :P ty matka panikar będziesz rodzić razem z pierwszą :)) :P a ja pewnie zaraz za wami :))

reklama
Oltoma ja slub siostry mam w czerwcu. Do tego wesele w niemczech w jakims palacu, z tego co sie orientuje to sama smietanka ma byc bo jej przyszly maz szycha. No i zeby lipy nie bylo to sama chce i mi i synkowi ciuchy kupic. A ja chyba tylko w worek po ziemniakach sie zmieszcze.
Gofrownice polecam - ja mam taka 3 w 1 - toster, gofrownica i grill i bardzo czesto uzywamy.

Cisnienie jak mierze i mi wyjdzie za duze to kaze mi jeszcze raz;). Tylko z tym nie mialam klopotow. Ale to drugie 80 to u mojej za duze.

Bylo o gbs mi pobrala wymaz ok 15 sama musialam zaniesc do laboratorium bo ona prywatnie. Czekalam 3 dni. 25 zł myslalam ze wiecej. Dziwi mnie ze musze grupe krwi robic choc mam badanie 5 lat robione i nieaktualne , noz ku.. a grupa krwi mi sie zmienila.

Natasza, ja idę na stol i proszę mi tu mojej macicy nie buntować :D

Marela a nie robiłaś grupy na początku??? Ja też robiłam chociaż mam papier z przed 4 lat... A gbs tanio... U mnie 80 zl

ja już po wizycie. Dziękuję za trzymanie kciuków - jest dobrze :tak:

Mały odwrócił się główką w dół i strasznie napiera na kanał rodny, stąd te wszystkie bóle i uczucie rozchodzenia się tam na dole. Ufff jak mi ulżyło ;-) Mikołaj waży 2460g - więc tak w normie się mieści, niestety nie wiem jaki jest długi. Zapomniałam zapytać. Pobrała mi wymaz na GBS - 25zł płatne dodatkowo. :zawstydzona/y: Następną wizytę mam 24.03 i wtedy ustalimy termin cc. Pani doktor obiecała, że jak wszystko będzie dobrze to święta spędzimy już w domku :tak::-D

dziewczyny z ciśnieniem nie ma żartów. Musicie pilnować tego jak diabli... Anulka wiem co czujesz. Mi pielęgniarka mierzy ciśnienie zawsze od razu jak wchodzę na poczekalnie i mam ok. 110/60, gdzie w domu nigdy 100/60 nie przekracza... tak mnie to denerwuje, że szok!!!

Jutro o 8 rano mam wizytę położnej, a jeszcze przed jej przyjazdem muszę chatę ogarnąć z grubsza, bo ogólnie mam porządek, tylko zostanie poodkurzać i naczynia ze zmywarki rozładować i załadować kolejne... :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry