• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja zawsze zaczynam sama ale to zupełnie po omacku. A później M kończy robote :D A co przecież brzucha sama sobie nie zrobiłam też jakiś tam udział miał to niech pomaga.

a u marcówek to rzeczywiście nerwowo. Szczególnie dzisiaj jedna pojechała po bandzie.

Ja wczoraj u gina miałam ciśnieni 178/91 także oltoma twój mąż nie ma takiego złego :D

reklama
Babydust, a może jakieś pismo nasmaruj do nich, że jeśli nie wyprostują błędów to kierujesz do UOKIK? A jak będzie trzeba to na prawdę to zgłoś. Dzwonisz wtedy do UOKIK mówisz o co chodzi a oni już przejmują pałeczkę i sami wyjaśniają. Szkoda kasy na 2 faktury...
oooo nie nie mam zamiaru placic podwojnie tym bardziej ze orange nie ma prawa mnie fakturowac bo nie z nimi umowe podpisywalam
tylko nie chce zeby mnie pozniej jakis komornik scigal :cool: tyle tylko ze te ludzie na infoliniach to takie niedoinformowane ze krew zalewa

Ja wczoraj u gina miałam ciśnieni 178/91 także oltoma twój mąż nie ma takiego złego :D
i nic ci lekarz nie mowil :szok: nie dostalas lekow ? fakt ze dolne masz jeszcze w miare ale to gorne duzo za wysokie
ja w 1 ciazy z powodu lekkiego nadcisnienia bo 150/100 w szpitalu na wywolaniu wyladowalam i to jeszcze z o*******em ze czemu tak pozno przyjechalam

Łooooo matko! Anulka i nic Ci lekarz nie mówił??? Nie wiem czy głupoty nie napiszę, ale nie ma to nic wspólnego z tzw. zatruciem ciążowym???

Aga to masz jak ja! Do tego puls 100-110!

Anulka masz rację! Chyba i ja swojego M zatrudnię zamiast męczyć się z lusterkami i przyjmować dziwne pozy!

Babydust, spisuj w takim razie kiedy z nimi rozmawiałaś, bo później przy reklamacjach powołasz się na te rozmowy -faktycznie je nagrywają - abyś miała dowód, że dotrzymałaś terminów itp. Mojego męża tuż przed ślubem chcieli obciążyć rachunkiem za ponad 4 tys. zł bo rzekomo limit internetu przekroczył. A prawda była taka, że to oni nie wprowadzili na czas przedłużenia umowy na nowych warunkach. Dopiero jak mąż powołał się na kokretną rozmowę i postraszył właśnie UOKiK to w ciągu 5 dni przepraszali!!!! Oczywiście jeszcze mu telefon wyłączyli od momentu wystawienia fry do odpowiedzi na reklamację mimo, że terminu płatności tej mega fry nie przekroczył!

Chyba nie ma takich drugich Panikar jak tu, a ja jestem przywódcą hehehe

Kuklaki chyba żartujesz, grzeją??? Co za....

Anulka dziwi mnie ze do szpitala Cię nie skierowali z tym ciśnieniem!!! Może zmierz sobie jeszcze raz dziś i jutro

To ja z tym ciśnieniem ostatnio byłam w szpitalu co mi sterydy na rozwój płucek dawali. Ale w szpitalu nigdy nie przekroczyło 130. Tylko u tych położnych mi zawsze takie wysokie wychodzi. Mam tabletki od ciśnienia i biorę je. Ale wczoraj mówię do mojego gin że strasznie mnie kaszel męczy i przez to mogę mieć wyższe. Narazie nic o cesarce nie mówi. Na dwóch wypisach ze szpitala mam wypisane ciśnienie ze szpitala i jest ok. Tylko boję się że jak będą mnie na porodówkę brać to zaglądną do karty ciąży i od razu pójdę na stół. A mój gin wie że ja nie mam takiego ciśnienia tylko z nerwów w przychodni dostaje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry