Marela, jak chyba większości takiego smaka mi narobiłaś na gofra, że szok! Już tyle razy sobie obiecałam gofrownicę, że chyba muszę ją zakupić! Choć może to nie najlepszy moment, bo ja już 12 kg na plusie; termin porodu koniec kwietnia, a 5 września ślub i wesele brata!!!! No ciekawe jak ja w 4 m-ce się tych kg pozbędę i gdzie jakąś kieckę znajdę...
Asia, współczuję przebojów z kurierem... Swoją drogą frontem do Klienta....
MIlia, jak wizyta u okulisty? Miałaś wpuszczone te krople? Jeśli tak to ile czasu straszyłaś ludzi? Ja miałam dziś podstawowe badania + ciśnienie oka - wszystko w normie, ale jutro badanie dna oka pod kątem jaskry a następne 23 marca - jakiś laser i badanie pod kątem wskazań porodu.
Dostałam upomnienie, bo te badania powinnam powtarzać co rok a tu minął piąty... ale ten czas leci!!!
Magda, współczuję hemoroidów. Ja miałam pod koniec pierwszej ciąży a po porodzie sn (nieudanym na dodatek) to już takie, że płakałam...
Zarówno w ciąży jak i karmiąc można stosować dostępne w aptece czopki i maści. (tak poleciła mi gin z pierwszej ciąży i potwierdziła obecna). Przechodzi po 2-3 dniach, więc może nie męcz się i aplikuj bo może warto je przed porodem wyleczyć i oszczędzić bólu teraz i dodatkowego w trakcie samego porodu...
Babydust, no Orange to tylko na reklamach fajnie się prezentuje... Moja siostra chciała zmienić u nich adres korespondencyjny po dokładnie 7 podejściach odpuściła, bo ich to przerosło....
A mój mąż po wizycie.... Lekarz powiedział, że oskrzela przygotowują się na zapalenie płuc

. Dostał antybiotyk i wskazanie do leżenia... Jednak o leżeniu to on słyszeć nie chce

Na dodatek ciśnienie ma 160/110

Poprawcie mnie proszę jak się mylę, ale chyba bardzo wysokie????? Ja mam zazwyczaj max 110/80, więc już się o niego martwię bo on oczywiście do lekarza z tym nie pójdzie

Z nerwów chyba i ja w marcu urodzę....