• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Asia ale Ci problemy robia, naprawde...

Witaj Alexx, termin dzien po mnie :)

dajcie spokoj z tymi "slodkimi" zdjeciami, nie kazdy to moze jesc ;) a tym samym patrzec na to ;-)

Czesc dziewczyny

Sataga, Anulka zdrowia zycze, Anulka chlopa olej.

Milia powodzenia u okulisty, ja juz tez 5 albo 6 lat nie bylam:zawstydzona/y::no:

Doli to musialas zabulic, niestety tak to jest, bez kasy nie ma nic. Gdzie ty te wszystkie slodkosci upychasz bo na zdjeciach nie widac zeby gdzies szly, chyba tylko w brzuch:tak: A mowia ze przy dziewczynce sie ma smaki na slodkie a to nie prawda jak widac, a jeszcze chcialam powiedziec o tej zgadze na wlosy niby, przedwczoraj widzialam znajoma ktorej synek urodzil sie z wlosami gotowymi do obciecia i sie pytalam czy miala zgage i nie miala wcale wiec mit obalony.

Witaj Alexx:happy2:

Dygotkaa duzo zdrowia zycze, spoko ze m znalazl prace, nerwy z glowy.

Asia ale masz przeboje z tym lozeczkiem wiecej zachodu niz to warte, moze jednak uda ci sie zeby jakis znalomy odebral, mi mama jak wysylala kurier tez jechala do miasta i szukala zeby jej wydrukowali ten swistek. Co za glupota przeciez nie kazdy ma drukarke w domu.:no:

U mnie spokoj, byla sasiadka na cherbacie, pranie zrobilam i wywiesilam a teraz sie lenie bo obiad ma moj przywiesc od tesciowej wiec mam z glowy.

Ale tu dzisiaj produkcja :))

Doli dzięki za wieści o syropie :) stodal mi przepisała ale on jest niedobry :P a jak miałam kaszel przed ciążą to zawsze prawoślazowy mnie ratował :)
Ja już dziś trochę lepiej się czuje, na szczęście mniejszy katar więc czasem uda mi się oddechnąć przez nos :) a to już sukces :) ale wczoraj na wieczór to mnie tak bolał brzuch od kaszlu że już schizy się włączyły..

Anulka współczuje... Może spróbuj ten prawoślazowy syrop?? A m się nie martw.. Oni są inni :-/

Magda kciuki za wizytę!! &&&& oby wszystko było dobrze i abyś jeszcze trochę w dwupaku :)

Przez wasze zdjęcia i słodkości właśnie zjadłam banana z nutellą :))

Doli ja w 3 trymestrze też miałam toxo robione mimo że mam przeciwciała więc też nie wiem :)
A teraz niestety też będe musiała zapłacić za wszystkie badania łącznie z gbs bo u gina prywatnie :-/

Kuklaki ja tam nie wierzę w te smaki na płeć :-D:-D:-D

natasza ja stodal uwielbiam :-D a w ogóle to lubi,e rozgryźć rapaholin.. ale w ciązy nie jem.. bo nie wolno :cool:
a nie masz skierowania na gbs? ja mam do takiego laborat. ale musze przedzwonić czy to płatne od tego lekarza czy nie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry