• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Hej witam po kolejnym szalonym tygodniu.

Leżę i złych am od niedzieli mam okropny kaszel i katar ledwo żyje brzuch mnie od kaszlu boli.

Mój mąż dostał prace nawet nie będzie miał dnia przerwy między jedną a drugą wiec trochę spokoju niestety auto nam padło i znów kasę trzeba wywalić w grata

Widzę ze wy też chorujecie troszkę no i zaraz pierwsze mamy się rozpakouja kurde jak czas szybko leci

Super, że z pracą tak się mu udało. To faktycznie kamień z serca. Trzymam kciuki, by dalej się układało tylko lepiej.

reklama
Anulka jak to co ?;) tu ciagle o pysznosciach , a mnie skreca jak czytam albo ogladam te cudne zdjecia;) za takie pucharki lodowe duzo bym zrobila;)) no dobra juz nie bede ;)

Doli, Ty znowu mleczko :-D

Marela, pycha!! niestety nie potrafię robić gofrów i sprzętu też nie mam. Ale dziś wybieram się na zakupy (ile czasu po kropelkach ma się rozszerzone źrenice? obawiam sie, że będę straszyć :-D)

Dygotka, super, że mąż tak szybko znalazł pracę! postarał się chłopak :-)

Hej Alexx :-)

Chyba się pochlastam. Laska od łóżeczka pisze, że nie ma jak wydrukować listów przewozowych, a bez tego powiedzieli mi na infolinii, że nie zabiorą przesyłki. Czemu z pozoru tak prosta rzecz, musi się tak komplikować, czy zawsze musi być po górkę.:'(

milia tym razem z puszki to nie mogę zassać :-D co do atropiny to ja miałam z pół dnia jak nic, jeszcze w maju robił wtedy a słońce grzało jak powalone, nie miałam przeciwsłonecznych i po omacku do domu szłam-pieszo :P

ja muszę przystopowac! jeszcze jakby waga w dziecko szła a tu w dupę moje i cellulit :-D

asia jakaś masakra!!!!!!!!!!!!!! to w ogole nie jest dogadane nic?! oni nie mogą ręcznie wypisać?!!

reklama
Dygotkaa fajnie ze mezulowi sie udalo tak szybko prace znalezc :) tylko pewnie po porodzie nie bedzie mogl wziasc wolnego za duzo co ?

co do wynikow to GBS do 5 dni mial byc , a inne w ciagu doby robili

asia z lozeczkiem to kicha widze :(

ja tez w ciazy zawsze hemoroidy mam a po porodzie po parciu to mega giganty - to one mi bardziej przeszkadzaly niz szycie po nacieciu
juz madrzejsza jestem i kupuje wszelkie masci i czopki do uzywania w szpitalu :( :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry