• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Hej witam po kolejnym szalonym tygodniu.

Leżę i złych am od niedzieli mam okropny kaszel i katar ledwo żyje brzuch mnie od kaszlu boli.

Mój mąż dostał prace nawet nie będzie miał dnia przerwy między jedną a drugą wiec trochę spokoju niestety auto nam padło i znów kasę trzeba wywalić w grata

Widzę ze wy też chorujecie troszkę no i zaraz pierwsze mamy się rozpakouja kurde jak czas szybko leci

Dygotka życzę zdrówka;) takie przeziębienie to masakra. Oby Ci jak najszybciej minęło. Super, że Twój mąż znalazł tak szybko prace. Zawsze macie mniej nerwów;) a jeśli chodzi o pierwsze rozpakowywujące to pewnie ja zapoczątkuję:D dziś się wszystkiego dowiem:eek:

reklama
kurde dziewczyny, skończcie o tym jedzeniu, bo nie wyrobię :angry: teraz już do końca dnia będą za mną chodziły gofry mareli i pizza!

asia, ale pech!!! no bez listu przewozowego nie da rady :(

Dygotka super że mąż dostał pracę. widzę że między moją Laurą a twoim Antosiem dokładnie miesiąc różnicy jest. przygotowujesz jakoś małego na przyjście brata?

Ostatnia edycja:
Kurde, bo to tak jest, chciałam szybko i tanio to mam drogo i z problemami. Bo to chyba od kuriera zależy, a może przy firmach tak jest, że kurierzy mają ze sobą takie druczki listu i można ręcznie wypisać i problemu nie ma. Już nie wiem co zrobić.

Asia pocztex tez jest tani ja za ten wozek zaplacilam mniej niz 60 zl.Tylko u nich wymiary z tego co kojarze to najdluzszy bok moze miec 1,5 m. Maja swoje druki. Tylko musialaby ta babka zapakowac.

Już kuriera anulowałam, bo na infolinii powiedzieli, że nie ma opcji, żeby zabrał. No nic jak się wnerwie to sama po to pojadę>:) Ale jeszcze mam opcję, żeby pouruchamiać pare znajomości, może ktoś weźmie od tej pani, a ja będę mogła już kurierem odebrać od tego kogoś.

reklama
Asia ty sie uzerasz z tym kurierem jak ja od miesiaca z NCplus i Orange
noszzz strzela mnie juz
nieopatrznie zakupilam oferte łączona tym razem bo byla bardzo dobra promocja cenowa ale problemow z tym wiecej niz to warte
i teraz obie durne firmy przysylaja mi faktury i jedna mowi zeby ignorowac faktury tej drugiej a druga upiera sie ze musze placic :szok: noszzzzz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry