• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat tak, dokladnie. Gin na ostatnim usg mówił ze jak boli to wina malej terrorystki i wtedy leżenie tylko pomaga. Mi się w kanał jeszcze nie wpasowuje - bardziej na kość tj spojenie uciska. Co nie znaczy ze jest super. Boli jak diabli. A leżeć tez przy tej mojej ślicznej nie bardzo sie da.

reklama
Lei ja tez brzuchem zachaczam o wszystko ;) A w lazience mam umywalke i zaraz przed nia pralka stoi no i jest taka wneka miedzy nimi. Jak ja stoje przy umywalce syn zawsze przechodzi za plecami zeby sie dostac z drugiej strony i wczoraj pcha sie przeszedl i mowi" mama jaki ty masz duzy tyleczek" .

Kuklaki listonosz był jak ja byłam e szpitalu a M w pracy ale teraz juz będę leżeć :)

Aylin mój niestety siedzi juz tak że na USG kawałek główki juz schowana jest pod kością dlatego takie problemy z mierzeniem mieli.
Niby lezenie pomaga ale wtedy mu odbija i się w ginekologa bawi a ja strasznie nie lubię tego uczucia jak mi się całe nadcipcze rusza jakby allien miał wyjść...ale już tak pewnie będzie do samego porodu ;)
Z drugiej strony pocieszajace jest to że nie będzie problemu podczas porodu z jego główka :p

Siedzę i nawet nie mam jak poryczec bo teście ***** dalej siedzą i dyryguja mi dzieckiem, nie mam nerwów na to, nawet nie mam się jak położyć.

Mały waży ok 2.3 kg
Szyjki nie mam, rozwarcie na 1 cm,
Mogę urodzić w każdej chwili, wizyta za 2 tyg i wtedy papiery do cc bo teraz to nawet nie zdążą jak coś

Fuck Fuck Fuck

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry