• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Doli lekarz Cię nastraszyl nie my. Zgładzenie jest początkiem porodu... Myślę że on to wie i wtedy by kazał Ci jechać na IP wiedząc że płuca Twojego dziecka wciąż jeszcze się rozwijają. Więc albo jest takim idiota albo ma problemy z czuciem w rękach.
To że on prywatny wcale nie znaczy że dobry.
Zamiast się zastanawiać to wsiadaj e samochód i jedź sprawdzić to na izbie za pomocą USG. Bo teraz Ještěs pewnie tak zdenerwowana że twardnieje Ci brzuch ;)
Mnie wysłali do szpitala z szyjka 19mm, nie dziwi Cię więc jego podejście ?
Na IP raz dwa !

reklama
Doli proszę Cię zachowaj sir teraz jak duża dziewczynka i zamiast siedzieć i płakać to jedź i to sprawdź. Ze zgładzona szyjka i rozwarciem nie wytrzymasz 2 tygodni a jeżeli okaże się to prawda to daj swojemu synowi szansę na szybszy rozwój płuc ;)

Siedzę i nawet nie mam jak poryczec bo teście ***** dalej siedzą i dyryguja mi dzieckiem, nie mam nerwów na to, nawet nie mam się jak położyć.

Mały waży ok 2.3 kg
Szyjki nie mam, rozwarcie na 1 cm,
Mogę urodzić w każdej chwili, wizyta za 2 tyg i wtedy papiery do cc bo teraz to nawet nie zdążą jak coś

Fuck Fuck Fuck

Doli po pierwsze ze szyjka zgładzona i rozwarcie jest to nie oznacza jeszcze porodu jak dziewczyny mówią... Jak mi z cyprianem.zdjęli pessar w 36 tyg (2.12) to szyjkę mialm.zgładzona i rozwarcie na 2 chyba i mowil ze może za chwile się zobaczymy na porodowce. Wydygana przyjechalaam do domu... Zbliżały się święta ... Było sprzątanie,gotowanie... Święta... Po świętach... I tak urodziłam 28.12!
W czym racja to Jesli nie masz jeszcze 36 tyg to powinni ci dac zastrzyk na pluca. U nas to dawali nawet w 36/37 tyg w razie co... Który masz tydz?

Doli co Ci da płacz nerwy i stres a lepiej sprawdzić i miec spokoj !!
Nawet jak każą ci zostac to podadza leki sterydy i zatrzymają poród !!

Proszę zachowaj się rozsadnie i nie placz tylko działaj !!

Pat dobrze mówi to nie my cię nadtraszylysmy tylko ten lekarz!!

Myla 33 i 5 dni.
Lekarz uspokajal, mówił co i jak, nigdzie nie ma reguły co będzie.
To jest bardzo. Dobry lekarz...

Czytam o tym i wcale to nie oznacza zawsze czegoś złego.... Jak się będzie coś dziać to jadę na ip...

Doli ma skończony 33 tydzień. Więc w tej sytuacji lekarz nie powinien mówić żeby przyszła za dwa tygodnie tylko wysłać ją do szpitala...może doczekać do terminu jeżeli nie ma skurczy a że teraz będzie siedzieć i się stresowac to brzuch będzie twardnial i raczej słabo ;)
Znając Ciebie Myla to po zdjęciu pessara bylas bardziej wyluzowana :p a w takiej sytuacji to bardzo ważne

Doli, to rzeczywiście dziwne, ze nie wysłał Cię na IP i nie mówił nic o sterydach. Pojechałabym też do szpitala, tak jak dziewczyny radzą, a płakać nie ma co, bo tak jak Myla mówi, to nie znaczy, ze zaraz musisz urodzić, zresztą gdyby tak było, to lekarz nie kazałby Ci przychodzić za 2 tygodnie...

Doli bardzo dobry lekarz zrobiłby Ci USG mając podejrzenie po badaniu że cos jest nie tak i wysłał by Cię do szpitala żeby Twój synek e razie czego miał rozwinięte plucka, więc to nie jest bardzo dobry lekarz ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry