• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lei podczas partych bolalo jak cholera bo mlody dopiero wstawial sie glowka do kanalu - normlanie czulam jak sie przepycha z ta swoja wielka lepetyna :( i mi polozne w tym czasie kazaly lezec na boku i nie przec .............. )&*%^$%%$%^^&*( tylko to mi sie cisnelo na usta wtedy jak mi tak gadaly ale nie darlam sie ani nie klelam bo moja ciotka byla przy mnie ;D samo wypieranie malego to byly juz 2 czy 3 parcia a reszta to przeczekiwanie i jeczenie mezowi ze boli i ze dlaczego tak boli bo wczesniej przy corce tak nie bylo :(
ale tak go za reke ciagnelam podczas skurczy ze on musial sie zapierac zeby nie przeleciec za lozko hahaha a potem mial zakwasy na rekach hahaha hahaha

no z tego co moj syn przybieral to faktycznie wychodzilo na to ze te 200 na tydzien to byl standard pod koniec 30tc - 2 kilo a pod koniec 41tc urodzil sie 4100 :)
we wtorek sie okaze jak Basienka :) ale jak ma juz 3 kilo to znaczy ze tez 200 na tydzien przybiera :)
z corka to nie wiadomo bylo jak przybiera bo w 38tc miala miec niby 3,5 kilo a pod sam koniec 40tc urodzila sie z waga 3100 :D :D

Ostatnia edycja:
U nas porodowka i neonatologia razem z poloznictwem i ginekologia wiec i maluszki ciagle plakaly...i powiem Wam że mój organizm strasznie zareagował na płacz noworodków bo w poniedziałek jak było kilka porodów i małe bez przerwy plakaly to tak mi zaczęło mleko lecieć że mi po brzuchu juz cieklo...

Ja przy pierwszym porodzie miałam parte przez 1,5 godziny:szok:
Bolało jak cholera, traciłam świadomość, mąż mówił, że wzywałam pomocy. Skończyło się cesarką bo nie było postępu porodu. Zdecydowali się na szybkie cc bo spadało tętno dziecka... Panicznie boję się teraz sn... boję się, że powtórki z historii... Świadomość kolejnego dużego dziecka i pęknięcia szwu po pierwszej cc paraliżuje mnie... mimo, że minęło 3,5 roku
Modle się o cc...
Dziewczyny, które mają już wyznaczony termin cc i są po poprzednim cc: Czy macie w karcie wpisane, że nie wyrażacie zgody na sn?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry