Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to maluszekNie, dzięki jednak główka w obwodzie 34 cm to nie jest to czemu bym znowu podolala hahaha
i 4100 oj ja mam te same obawyMilia, ja też się boję dużego dziecka. Moja córa urodziła się w 40t 6d z wagą 4100, a teraz w 30t0d mały ważył 1667 i już mi lekarz nagadał, że będzie duuuży
Chyba umrę jak każą mi rodzić duże dziecko sn bo pierwszy skończył się cc....
ja zmienilam meldunek w marcu po tym jak z dowodu znika obowiazek podawania adresu i na szczescie nie musze teraz wymieniac.a w przyszłym tygodniu muszę e końcu złożyć wniosek i dowód bo zmieniłam meldunek i mój traci ważność i do porodu zostanę bez dowodu...
uuu juz myslalam ze ja jakas dziwna jestem bo jak mi ginka mierzyla ostatnio to mialam 52mm i mi powiedziala ze juz DAAAWNO nie widziala TAAAKiej dlugiejMoj gin jak badał szyjkę z miesiąc temu to był w szoku 55mm..tozto szyjon jakis mutant..