• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Pat pisałam o szpitalu na zasadzie jak mi się za badzo porodówka spodoba to żebym od razu rodzić nie chcia£a :P bo jeszcze trochę czasu.

A po dupie to Ty biczem powinnaś dostać za chodzenie! ! :-/ obiecywałaś ładnie leżeć i co ?? To się tylko tak wydaje że to chwila..ale trzeba dojść na pocztę wystać swoje i wrócić a to już nie taka chwila..

No też słyszałam o tym że dzieci kobiet ze skracającą się szyjką rodzą się po terminie...

Doli prezent dla teściowej wybrałaś idealny :)) mojej by się też taki przydał :P

Doli stresik przed wizytą narasta?? :) trzymam kciuki !!

reklama
Pat no :)

Natasza za 2 godz teściowa, nie wiem co gorsze hahaha a co do wizyty,to musi być dobrze kazałam mojej szyjce się wydłużyć i uspokoić bo inaczej biczy nie będzie :p

Natasza musiałam iść na poczte po list polecony bo M by nie dali...a w przyszłym tygodniu muszę e końcu złożyć wniosek i dowód bo zmieniłam meldunek i mój traci ważność i do porodu zostanę bez dowodu...

Doli a ile Twoja szyjka ma że się tak stresujesz ?

Pat Doli nie wie ile teraz ma jej szyjka ale panikuje że krótka :D nie znasz jej ?:P

Doli no dla mnie zdecydowanie gorsza byłaby wizyta teściowej :)) podaruj jej taką szminkę a później powiedz upsss pomyliłam się :))

U mnie kolejne ktg, ależ te Panie zakręcone, znów opierdziel, że tydzień leże i nie chodzę na KTG, a powinnam codziennie, dopiero tłumaczenie, że ja operacjw miałam, że nie wstawałam i ze dopiero wczoraj kazali mi iść, no i jak pani zobaczyła ranę po cieciu to dopiero zjarzyła.:-P. Ale KTG spoko jeszcze lepsze niż wczoraj prawie, że równa linia.0 skurczyków, nawet mini, no to jutro chyba do domu - :-D

Pat w 28 miała ok 30 mm Haha a teraz nie wiem, ale co wizyte to było ze skrocila się i ostatnio rozmiekla... :D może zmierzy mi dziś... Może....

Asia kciuki żebyś wyszła!!!

reklama
Doli 30mm to kawał szyji...:D jak Cię nie badał USG to może sobie gadac że się skróciła...mi ręką nie wyczuł nic, wręcz powiedział że długa itp. Tylko USG może cos potwierdzić a Ty ze swoimi 30mm to idź się schowaj :D normalna szyjka :p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry