• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Natasza nie lubię grzebania usg bo to takie niby długie a wąskie.. Człowiek nie wie co ma myśleć :D

Pat może przy 1 dziecku tak jest??? A moja to już raz przez dziecko przedymana :p to inaczej się rozwiera niż u pierworodek hehe

reklama
Pat na serio w dupe powinnaś dostać za tą wycieczkę na pocztę!

Doli, 30mm to normalna szyjka. Idź ty panikaro jedna, wszystkich tu straszysz że krótka,a się okazuje że w normie.

Ja dziś byłam w pracy zabrać moje rzeczy i się pożegnać. Miało być tylko na chwilę a 4h mnie nie było. Giry mnie bolą jak nie wiem :/
Ostatnio powiedziałam Laurze że będzie mieć małego braciszka jak świnka Peppa a ona sobie to przemyślała i po jakimś czasie przyszła do mnie i mowi: mami, blat George wyjdzie z bzucha :D

Wiecie o czym teraz myślę, tak się znów wtrące, w waszą niezmiernie interesującą rozmowę o szyjce, grzebaniu itp. Pierwsze co zrobię po wyjściu to obetne paznokcie u nóg, nie jest ro dla mnie obecnie łatwa sprawa, więc trochę to zaniedbałam i mi normalnie wstyd jakie teraz mam długie, druga sprawa peeling stóp, mam suche pięty, wcześniej się jakoś im nie przyglądałam szczególnie, trzecie golenie nóg, musze postarać się robić to naprawdę regularnie i w miarę często, bo pod tym względem też wstyd, o goleniu trawnika to nie myślę, ale jak te pierwsze rzeczy będą ok, to to jedno miejsce może być ciutke zaniedbane :-P

Dziewczyny, tak się zaczęłam zastanawiać, jak to jest z tym KTG pod koniec ciąży? Trzeba jeździć regularnie od jakiegoś terminu, czy to tylko się wykonuje przy przyjęciu doi szpitala?

Brzuch mnie nadal boli jak na okres, brzuch mam miękki, a młoda fika. Wzięłam nospę, wlazłam pod koc i siedzę...:sorry:

Szaj to chyba zależy od praktyki w przychodni...
Na nfz w przychodni robią po 36tc a prywatnie mam od 30 tyg co wizytę czyli co 2 tyg a jak będzie później to jeszcze nie wiem

Ostatnia edycja:
reklama
Asia tez myslalam o tym że muszę zacząć regularne koszenie bo w końcu poród zacznie się w najmniej odpowiednim momencie i zaklaczona będę :o pewnie e końcu podczas porodu by mi to było obojętne ale chyba łatwiej przed porodem niz po porodzie :p

Szaj u mnie po skończonym 36tygodniu jeździ się co tydzień na ktg a po skończonym 40 co 2 dzien

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry