• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli to bierz ze mnie przykład :)) spokój i harmonia :))
Taak jak chodziłam na nfz to ten konował cały czas mi mówił o szyjka długa wszystko pozamykane a mi się śmiać chciało bo byłam po szpitalu i na lekach... Więc brutalnie mówiąc to paluchy niech pchają sobie w swoją babe a nas niech badają jak należy :)

To tu jest tak, że te które mogą chodzą na porodówkę, jest chyba jeden aparat dodatkowy na ginekologii, ale pewno nie chcą go blokować gdyby, było przyjecie kogoś, a nie wiem o co chodzi, przecież ja to bym całymi dniami mogła leżeć pot KTG, słuchanie serduszka, uspakaja mnie i usypia :-)

Nie bądź tego taka pewna :D dziewczyna u mnie na sali w 38 tygodniu miała skurcze codziennie i to już mocne i bolesne a szyjka długa u zamknięta :p musieli jej rozwierac szyjkę cewnikiem :D skurcze maja wpływ na szyjkę która juz się skraca, przy niej są niepożądane :pc

reklama
Ja leżałam z dziewczyną e 42 tyg miała w nocy mega skurcze rano wzieli ją na porodówkę a tam szyjka długa rozwarcie 0.5 cm dali jej oxy pomęczyli jeszcze godzinę i zrobili cc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry