• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Lei jabłka odstaw. U niektórych powodują zatwardzenia. Przeżuć się na kiwi. I sok z kapusty kiszonej.

Bylam u poloznej. Tętno i ciśnienie sprawdzone. Poplotkować poplotkowalam.

reklama
Przeczytałam na marcówkach o cesarce i matko, żebym tylko nie musiała mieć cesarki. Ja wiem, że różnie bywa i sn i cc mogą powodować różne dolegliwości po, ale drugi raz być operowaną - nie, nie. Amelko proszę nie śpiesz się- daj mamie wygoić się a potem będziemy, ładnie współpracować, żeby poród był szybki i bezproblemowy i sn :-D :-D :-D

wypucowałam mieszkanie na teściową..nawet szafke na buty i buty pomyłam :cool:nie wiem co mi się stało, bo mówię do P wczoraj ogfarnij bo syf, kurz a ten, że wali go to, bo jego rodzice mają większy syf , no ale to moj dom i nie potrzebuje potem komentarzy :cool::cool:

popieram Cię marela- panikary spokoj! :P

Pat nie smagałas mnie biczem i patrz jak się t skończyło :P
asia nie czytaj lepiej i nie strasz cc!! :P dla mnie to mniejsze zło, chociaż nieznane

Doli właśnie widzę że muszę wrócić i zaprowadzić porządek :p

Ja dzisiaj poszłam na pocztę i chwile poczekalam w kolejce i wróciłam do domu z mega klujacym bólem nadcipcza i e małej -_- chyba bez żartów muszę polezec trochę...

Tabasia jak tak dalej pójdzie to szybciej pracę skonczysz...albo urodzisz w pracy :p

Pat wolalabym nie :P
Ale w sumie skalpele w pracy mamy wiec moga ciac hihihi

A tak na powaznie to mnie troche wczorajsza akcja wystraszyla... ale przeszlo ;)

Nie Doliores. Ja w pierwszej ciazy to nawet nie wiedzialam co to skurcz :/
A wczoraj te plecy tak napieprzaly ze szok! I te twardnienia tez mocne byly...
Wiec nie wiem co to bylo. Niemniej przerazilo mnie troche :O
Ja dopiero za tydz mam polozne i beda spr.jak Mloda lezy...wiec jak ma byc cc to niech sie lepiej nic jeszcze nie zaczyna u mnie!!

reklama
Doli leże... Grzecznie z nogami na poduszce :)

Tabasia może to były właśnie przepowiadające...dziewczyna która ze mną leżała miała takie same bóle. Dostała dwie nospy i przeszło :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry