• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Lei może pij więcej ? woda z cytryną dobrze działa...no i może to wina tej owsianki-za dużo błonnika zapiera..

Margo ;-)

ale mi brak cukru...masakra.. :( jem teraz musli ale przecież to nie słodycze

reklama
Doli to masz "efekt odstawienia" ;) Normalnie jak Ci wszyscy uzależnieni. Nie daj się. Trzymam kciuki.
Ja za twoim przykładem też się ograniczę ale puki co zjadłam dziś pączka :zawstydzona/y: mam nadzieję ostatniego na jakiś czas i to by było na tyle ze słodkości. No nic zobaczymy jak długo.. Chyba pójde się zważyć to motywacja od razu wzrośnie :-)

ja płacze bo baterii nie mam w wadze a kupić taka to nie lada wyzwanie :/ niestety pofolgowałam sobie przez te tygodnie i to ostro, jadłam z nudów nie z głodu i to co chwile :/ muszę to przerwać bo potem nie ogarne się :/

Doli po porodzie jak dojdziesz do siebie, wyrabiaj małemu paszport i pomykaj do mnie to razem tu po lasach z wózkami biegać będziemy. Bo nie ma że to że tamto - ja się muszę tych kg pozbyć i wrócić "do siebie" :)

Myla dzieki za info, jeszcze niedawno jk patrzylam na zalukaj to nie bylo polskiej wersji ;-)

Dygotka ja kupilam poki co Bepanthen

Sataga no moja z raz dziennie raczej ma czkawke :)

wczoraj nie bylo kiedy odp ani nawet wejsc, pol dnia poza domem bo u diabetologa potem w odwiedziny, a jak wrocilam to porzadki do samego wieczora, padlam potem jak nic, juz dawno taka zmeczona nie bylam i obolalam,az sie bac zaczelam czy nie przesadzilam czasem, ale dzis juz ok jest ;) lece po zakupy i skonczyc porzadki

Tabasia Ty zwolnij tempo, przemeczasz sie a potem straszysz :)
Swoja droga to juz widze co tu sie bedzie dzialo jak pierwsza zacznie rodzic - jeden wielki stres ktora nastepna :-)
Ja sie staram nie myslec jak bedzie, nie bac sie, bedzie co ma byc :) jakos przezyje :)

Milego dnia wszystkim i spokojnego przede wszystkim ;-)

Chyba mam swoje pierwsze przepowiadacze ;-). Tzn, tak mi się wydaje. Podbrzusze boli jak na okres, nieregularnymi falami, brzuch miękki. Teraz każda taka akcja to będzie mega stres :-P

Bosz wcielo mi długiego posta -_- więc po krotce: Doli wyluzuj z ta szyjka bo szybciej urodzisz przez stres niż przez sama szyjkę. Ja w piątek przez wkurw i stres miałam takie skurcze że kroplowka dopiero po kilku godzinach je wyciszyla więc wyluzuj !!:*
Natasza czemu Ciebie mieliby do szpitala położyć ? Zaczynasz bawić się w Doli ?:p

Tabasia zwolnij !;) kiedy pracę konczysz ?

Ja torbę muszę spakowac bo lekarze nie są pewni czy donosze do terminu więc niech sobie stoi. Ale prawda jest taka ze często sir zdarza że kobiety ze skracajaca się szyjka rodzą po terminie..;)

Jak czytam o Waszych szpitalach to mimo wszystko doceniam mój. Bo może przepływ informacji słaby ale podczas porodów nie mecza dziewczyn długo i wystarczy że poród chwilę nie postępuje i pytają czy nie chce cc. I dziewczyny z porodów bardzo zadowolone. I z opieki po porodzie też więc jestem pozytywnie nastawiona :)

reklama
Haha, Doli, teściowej zamarzył się prezent :-D
Kciuki za wizytę!

Marela dobrze mówisz :-)

Też mam plan spakowac torby w weekend, ale u mnie plany planami, a rzeczywistość...

Pat, to super, że takie podejście mają do rodzących, po co i kobieta i dziecko mają się męczyć.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry