• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dzień dobry,

A ja dziś się nawet wyspałam no i humor trochę lepszy.
Słoneczko świeci, -1C więc tak jak lubię :)
Dziś czwartek co oznacza że jutro kończę 36 tyg czyli 37 się zbliża.

Myla mnie też po pierwszym porodzie gardło bolało. Ostatnio pytałam lekarza i powiedział że po oxy skurcze są silniejsze i bardziej bolesne więc mam nadzieje że tym razem obędzie się bez indukcji.

Tabasia no i trzymaj tak dalej. Jeszcze za wcześnie żeby się rozpakować. Toż to dopiero początek marca więc ustąpmy miejsca marcówkom. Na nasz przyjdzie jeszcze czas :)

Natasza a Ty odpoczywaj a nie o zakupach myślisz. Przeciez już miejsca w szafach nie masz :D

Kuklaki ile u ciebie dzisiaj stopni? Byłam w Grecji 4 lata temu i było suuuper.. aż mi się tęskni.

Lei mi na zaparcia jabłka pomagają. Zazwyczaj jem po głównym posiłku i wszystko ze mnie schodzi :)

Aylin zazdroszczę udanego dnia i tylu atrakcji. U mnie niestety ślisko więc nawet na spacer wybrać się nie mogę tylko na M muszę czekać.

Doli Ty się nam nie stresuj bo jak zaczynasz to zaraz wszystkie objawy porodowe masz a to dopiero marzec a Ty masz jeszcze ponad miesiąc do cc :)

Babydust to udanych zakupów życzę :)

Ostatnia edycja:
reklama
milia no właśnie obgadam to dzisiaj :-D bo niby ma w pamiętniczku zapisaną mnie ale wiadomo, pojade, jego nie będzie i co wtedy :-D a najgorzej jak będzie za poźno :szok:chociaż wątpie, żeby tak szybko poszło...a może.. :cool::cool:

ja od dzisiaj nie jem słodyczy, daje sobie 2 dni.... :/ :/

margo potwierdzam to co lekarz powiedzial
boli podobnie ale po oxy skurcze byly dluzsze wiec nie bylo przerwy pomiedzy jednym skurczem a drugim , stalam przy lozku i jedyne co moglam zrobic to krecic biodrami zeby bol byl mniejszy a podczas porodu naturalnego skurcze byly krotsze wiec pomiedzy skurczami byla chwila nawet na to zeby pogadac czy pochodzic troche
ale jakbym miala wybierac 15 godz naturalnego porodu a 4 godz z oxy to bym wziela z oxy :)

przegielam dzisiaj ze sniadaniem :( zjadlam owsianke z rodzynkami i cukier mi wystrzelil :szok: no nic wracam do swoich nudnych sniadan kanapkowych :/

Ostatnia edycja:
Oltoma mam - tefal avente 3 w 1 model 6025. Mam go juz ponad dwa lata i polecam. Uzywam wszystkiego najmniej grilla ale kielbaska z niego dobra. Koszt cos ponad 200 zl wtedy. Najwazniejsza moc w gofrownicy im wieksza tym lepsza. Moze oni maja juz nawet nowsze modele musisz poszukac. Przy dziecku warto.

Moj cos zaczal pokasływac i lekki stan podgoraczkowy :/. Mam nadzieje ze nic sie nie rozkreci bo mamy w planach jechac do tesciow na weekend.

A dzis w planach mialam troche ogranac chalupke i co... brak wody ;).

Ja po zelazie mialam zaparcia wystarczylo odstawic.

A ja chcialam sie wykrzyczec podczas porodu a polozna i lekarka darly sie na mnie ze po co przeciez to nic nie da. Mi dawalo i tylko mnie wkur...aly.

Doli 2 dni bez słodyczy? Toż to wieki ;-) Ja się staram ale kiepsko mi idzie :zawstydzona/y:

Edit:
Marela na mnie położne też się darły że czemu tak krzyczę. A później jeszcze anestezjolog się na mnie wydarł czemu mu pyskuję (był nie miły i cały czas sobie ze mnie niewybrednie żartował i krzyczał) To mu powiedziałam że jak nie pyskuję, ja się dostosowuję do poziomu mojego rozmówcy :crazy:

Ostatnia edycja:
A ze mną chyba nie jest, źle dziś założyłam sobie geterki i w nie weszłam czyli nie przytyłam jakoś nadto. Zresztą opuchlizna poschodziła, i nie jest najgorzej, wyglądam już nie jak baba-piłka, ale baba w ciąży :-P ;-) ,

reklama
Ale nawet jak w szpitalu coś uda mi się powstrzymać rosnącą wagę to raczej po wyjściu nadrobie podwójnie, bo już mam taką ochotę na wszystko, co słodkie, słone, niezdrowe i kaloryczne - poptostu jeeeesteem głooodna :'(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry