• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Witajcie!
Widzę,że przez moment się gorąco tu zrobiło! Proszę nie śpieszcie się tak bo ja tu sama Zostanę :baffled:
Tabasia, dziś prawie rodziłaś a jutro do pracy się szykujesz? Wow! Na prawdę podziwiam Cię!

Marela, Twoja siostra z tymi ciuchami to odważna jest! Ja myślę,że my musimy zakupić chusty do noszenia dzieci i cały czas je :-)Przynajmniej brzuch nie będzie wystawawał:tak:
Marela, a jaką masz gofrownicę? Ja pewnie juz dawno bym kupiła tylko zdecydować się nie mogę. Też chciałabym właśnie taka potrójną

reklama
oltoma no zakupy to humor poprawiaja
kurcze ja juz wszystko mam wiec nie mam co kupowac a przeciez i tak pewnie goscie cos poprzynosza ;)

a co do orange to faktycznie na orange online wyzerowalo mi sie saldo i dostalam jeszcze maila i sie obsmialam bo formulke na poczatku maja niezla
Na wstępie chcielibyśmy podkreślić, że przykro jest nam, że doszło do sytuacji, która wywołała Pani
niezadowolenie.
a ostatni kontakt mialam nie telefoniczny tylko przez portal internetowy i prosze w 2 dni zadzialali MOzna ? mazna
tylko czemu w sumie to tak dlugo trwalo to :wściekła/y:

Tabasia jesteś niepoprawna :P
Karina Ty również :P

Ja chodzę spać teraz yo już po 1 i budzę się często do 6 a później śpie do 11-12 i ciężko się zmobilizować do wstania :-/ zwłaszvza jak m $pi obok po nocce :) ehh..już niedługo to się skończy :)

Dzień dobry.
Przepraszam... Nie nadrobię

Wczoraj byly u mnie koleżanki z grupy bb rzeszowskiej, potem obiad u teściowej, następnie wizyta u znajomych.

Dzis byłam z dziewczynkami moimi na shopingu i oczywiście znowu cos kupiłam....
Potem moja mama przejela. Tysie a my ze,ślubnym na randkę. Seksik tez byl :)

Na jutro zaplanowałam wizytę u poloznej i w pracy na chwilkę i moze uda mi się do galerii podjechac po buty dla starszej cory na wiosnę.

I chyba tyle.....

reklama
Witam sie standardowo porannie !
Babydust, ciekawe jsk sie nasza historia skończy...;-)

Aylin, takie dni to ja rozumiem :-D

Mnie wczoraj maz tak wymasował wieczorem, ze zasnęłam na kanapie i musiał mnie do sypialni półprzytomna prowadzić :-D

Dziewczyny...jakies złote rady na zaparcia? Nic z moich sprawdzonych sposobów nie działa...chyba niedługo pęknę :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry