Witajcie!
Widzę,że przez moment się gorąco tu zrobiło! Proszę nie śpieszcie się tak bo ja tu sama Zostanę

Tabasia, dziś prawie rodziłaś a jutro do pracy się szykujesz? Wow! Na prawdę podziwiam Cię!
Marela, Twoja siostra z tymi ciuchami to odważna jest! Ja myślę,że my musimy zakupić chusty do noszenia dzieci i cały czas je :-)Przynajmniej brzuch nie będzie wystawawał

Marela, a jaką masz gofrownicę? Ja pewnie juz dawno bym kupiła tylko zdecydować się nie mogę. Też chciałabym właśnie taka potrójną A lubię kupować rzeczy sprawdzone.
Babydust, no to masz dar przekonywania skoro Orange już błąd naprawiło! Choć ja już im tak nie ufam, że nie uwierzyłabym póki nie miałabym czarno na białym!
Wy tu o pakowaniu torb do szpitala, a ja w czarnej d....
Ubranka miałam obiecane, więc nie kupowałam, ale... Wiem, za darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, ale one takie są smutne... Po swojej córce muszę przywieść od rodziców bo na pewno znajdą sie unisex, ale jak nie my to rodzice chorzy i nie mam jak ich przywieźć. Ale dziś zaszalałam i kupiłam ok 10 sztuk cudnych ciuszków w lumpeksie. Ale mi się humor