• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Dzień dobry.
Ja chyba staram sie przed porodem złapać wszystkie możliwe atrakcje które po będą,długo poza moim zasięgiem.
Lei a co próbowałaś?
Siemie lniane? Śliwki suszone? Morele? Blonnik? Kefir? Ja m
Zawsze miałam ten problem a teraz wręcz w druga,stronę.

Dobra zabieram sie za budzenie mojej szoguneczki.

reklama
Dzień dobry. Wczoraj chciałam pisacjuz nawet napisalam ok. 18 ze poszli jedni goście a drudzy zaraz maja wpaść... Przyszli i nie wyslalam. A potem mój mnow WKU. .... I juz nic mi się nie chciało.

Co do torby hmmm .... Nie mam nic! Ja nawet ciuszkow nie pppralam jeszcze!
Wczoraj myslalam co spakowac i nie mam pojecia...koszule,klapki,podkłady i...??????

Co do porodu to moj pierwszy był szybki ale mega bolesny ( po oxy) 4.5 h i ypi z waga 4180 na świecie przy moich omdleniach i myslalach zw ja umieram... Ale najgorzej nie bylo bo tez po porodzie wiedziałam ze chce jeszcze dziecko ;) z Ksawrym za to poród kontrolowany,naturalny 10.5 h bolalo mnie po nim tylko gardło haha

I tak jak pamietacie ze nie chciałam CC tak im bliżej porodu tym bardziej sobie myślę ze juz TRUDNO jak będzie musiało być CC... ;) haha

Ostatnia edycja:
hej

stresik już dziś mam :-D:-D:-D:-D:-D

Tabasia jak tam, zacisnęłaś nogi ? :-D Ty nic tu nie kombinuj :-D

Myla czemu ja myślałam, że Ty jako jedna z pierwszych spakowana jesteś..hmm... teraz to niewiele czasu, zagoń Arka do prasowania jak ja mojego P :-D gardłem rodziłaś? kurcze, może Tabasia dobrze, że Ci wymaz gardłowo-piczowy pobrali bo patrz jakie cuda :-D

natasza Ty o 1 spać idziesz a ja wtedy mam 1 pobudke na siku ;D dzisiaj od 22 do 7 spałam ah...:-D

Aylin pozazdrościć! my tu takie wygłodniałe, że kto wie co to będzie po połogu :-D

Lei - kolejna spelniona hahaha u mnie masaz stop co wieczór parogodzinny :-D chociaż tyle :-D

babydust no racja, że niby mam ustalone teraz ale sama wiesz, że różnie może być i może wcześniej Panicz wyskoczyć :P

Jestem Kobietą i dbam - akcja profilaktyczna Diagnostyka Laboratoria

Laski, wyczailam link do akcji Diagnostyki, gdzie za wypełnienie krótkiego formularza dostaje się bon na 99zl na zakup pakietu badań przed porodem lub badania dzieci po porodzie, ja już swój mam :-).

Jak juz go dostaniecie, to jest w nim zawarta lista badań, na które można go wykorzystać, może się Wam przyda :-)

Ostatnia edycja:
szaj dzieki :)

tabasia ty juz lepiej sie spakuj skoro mialas takie piekne przepowiadajace ;)

Doli mysle ze mlody ci nic nie wywinie bo grzecznie lezysz przeciez :)

wczoraj spalam do 10 a dzisiaj musialam wstac po 7 zeby dzieci do szkoly wyslac echh nieprzytomna jestem
no ale bede miala czas na jakies zakupy :)

Szaj a po krótce co to za badania są?

babydust oby posłuchał cioci i siedział jak najdłużej :-D też bym do 10 pospała ale niesttey pobudka o 7 bo młody się drze " tatusiuuuuuuuuuuuuuuu wstałem " -_- a potem przyłazi z jakimś grającym gratem i " ooo patrz mamo jak gra, słyszysz ? " -_- :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry