• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
I daj jej spokój niech sobie żyje po swojemu :P ma potrzeby nich ich nie spełnia to się bidulka spina :)) ulżyj jej to będzie od razu lepiej :))
Późno masz tą wizytę cały dzień czekania..

Właśnie, kiedyś ktoś napisał że poród to taki mega orgazm z mega finałem z także może tak trzeba myśleć?? :D szkoda że nie wiedziałam tego przed 1 porodem hehehe

Chyba że to były zwierzenia masochisty :D

Babydust Ty przeżyłaś już dwa porody i zrobił opisany na Tobie wrażenie ?? :))
moze dlatego ze przezylam 2 porody ;) hehe ale nie w summie ten opis porodu byl jakis taki bezemocjonalny - kobitka chyba byla jeszcze na chaju poporodowym ;) ale chyba na mnie najwieksze wrazenie robi to ze zaraz TO JUZ :/ a ja nie jestem gotowa psychicznie jeszcze :(

Babydust wyobraź sibie, ze kończyła nam sie umowa na internet i maz chciał zmienic. Zrobił to prez telefon i wyobraź sibie, ze baba mu najdroższa ofertę z modemem zrobiła :baffled: modem przyszedł, internetu nie było i nie ma, maz dzwonił, napisał wyjaśnienie, wysłał i dostał odp ze ma odesłać ten modem w ciagu 14 dni...wczoraj dzwonił, pan miał oddzwonić i cisza a dzis przyszedł drugi modem hehe, jak dla mnie moga prychodzic, sprzedam je na eBayu :-D wieczorem sie dodzwonił a pan mu mowi, ze leci stara umowa jakby (?!!) i ze jutro juz bedzie internet ten co chciał...a ci z tymi modemami to nie wiem teraz..hehe no idioci!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry