• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Wiecie na co mam ochotę, na masło orzechowe. Właśnie przeczytałam jak sobie zrobić samemu, niestety nie mam w domu ani malaksera, ani blendera(popsuł się) a w biedronce były tanie orzeszki ziemne. Ale masełko będę musiała kupić po wyjściu. Nie wiem czy mi wolno pewno nie, ale chodzi za mną od dłuższego czasu.

U mnie też czkawka jest często, u znów wpakowalam sie do wanny... Dzis w pracy mega kosmos nawet na sekundę do Was nie zajrzalam. I o 19 w domu zaleglam. Na szczęście chyba tylko do końca tygodnia taki stresik a pózniej luz:)

Marela- wy macie jakies info co to znaczy wywrócić hahaha ja sie tylko domyślam i tez sie tego boje, swoich zainteresowań zmiany priorytetów lubię swoje pracowałam na nie od prawie 30 lat. Że ogólnie sie zmienię w mamę przez chormony pewnie to po****** ale tego sie obawiam...

Tabasia pisz jakbyście czujesz?????

Kurcze 2 tyg to minimum. Nie chce wczesniej. Ale brzuch wyraznie twardnieje i puszcza... dziwne.
Przeciez ja musze ta cesarke ustawic najpierw :D
I sie odkrzaczyc :))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry