• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka, masakra... :-( u mnie w szpitalu na każde zawołanie/dzwonek przybiega położna. A w miejskim nawet dzwonki nie działały, a jak się wołało, to teeż trzeba było czekać...

reklama
To tu jak zadzwoniłam co nie wolno mi było wstawać to przyszła położna obrażona i mówi " Dźwięk tego dzwonka aż z butów wydziera". Od godz 23-6 rano nie uświadczyłaś położnej na oddziale. Pokój socjalny zamknięty i powodzenia. Możesz rodzić :D

Ale to jest na ginekologi. położnictwo jest piętro niżej i tam jest zupełnie inaczej. Jakby porównać szpital taki z daleko od noszy do jakiejś kliniki :) położnictwo super wyremontowane podwójne lub pojedyncze sale każda z łazienką. A na ginekologi w samym środku oddziału ubikacja a patologia ciąży na samym końcu. A wiadomo na patologi same co Chodzić nie mogą. A do Kibelka Trzeba Chodzić co godz to trzeba maszerowac kawał drogi

Jeju to co opisujecie o szpitalach masakra. Oj jak dobrze, że ja w takim leżeć nie muszę. Tu o dziwo pielęgniarki są na dzwonek, kwestia paru sek., w nocy z dwa razy mierzą tętno dzidzi i ciśnienie moje, ale najczęściej to wchodzą cichutko, żeby nie rozbudzać i z przeptosinami, wszystko raczej takie grzeczne i miłe, dają same kroplówki, i raczej pamietają żeby przyjść jak się kończą, choć ja już sama do nich chodzę, bo to fajnie choć po to sie przejść.

No wiec tak:
Jest mi cholerne niedobrze
Brzuch stawia sie co jakis czas, ale bezbolesnie
Bylam juz w toalecie 3 razy od wczorajszego wieczoru, a zawsze mialam problemy
Troche mi zimno
Wyplynelo ze mnie troche wydzieliny (mlecznego sluzu), a zawsze mialam susze...
I bole krzyza daja masakrycznie popalic.

Chyba zaraz spakuje torbe w razie czego...

reklama
Tabasia uhuhuhu... Relaks...

Ale to napewno nic takiego, zobaczysz :D z tym, że spakuj się hehe

Mnie męczy zgaga już po wszystkim.. Nawet po wodzie... :( chyba mi brzuch poszedł do góry..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry