• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja też jeszcze nie do końca spakowana. Trzeba się będzie chyba za to zabrać. Mała to wcale nie spakowana do szpitala i jeszcze materacyk muszę dokupić i kosmetyki w sumie to zerknąć muszę co mi tam jeszcze z listy do szpitala potrzeba. Mam nadzieję, że zdążę bo czuje, że do terminu to ja nie dociągnę.
Wasze dzieciaczki w brzuchu też tak często mają czkawkę? Młoda to ostatnio ze 2 razy dziennie.

reklama
Sataga mój to ma po 5 razy na dzień czkawkę albo częściej:)

Ja już się spakowałam, żeby mieć spokój... Jedna torba dla mnie i dwie siaty dla małego...
No dobra, klapek nie mam tylko

Sataga mojej to i 4 razy dziennie czkawka się zdarza.

Doli ja to bym ze swojej wagi baterie wyciągnęła ale i tak położna pyta mnie ile ważę na każdej wizycie. A jak bym się w domu nie zważyła to wtedy ważenie w gabinecie. To już wolę w domu tak ze 2 dni przed wizytą żeby ten wynik jakoś przetrawić :baffled:

Lei moja szaleje w nocy i to czasami tak bardzo że jak po żebrach dostanę to się obudzę. W dzień trochę spokojniej ale też daje o sobie znać. To mi akurat nie przeszkadza bo przynajmniej wiem że z nią wszystko ok.

Przeraża mnie to że już do porodu żadnego usg więc nie wiadomo ile mój klusek jeszcze przybierze na wadze. Będę podczytywać Babydust bo nasze dzieciaczki jakoś tak równo idą to chociaż jakąś poglądową wagę będę miała.

Pat super że idziesz do domu :) tylko odpiczywaj :P

Asia no niestety jak na obchodzie Ci nie powiedzą o wyjściu to raczej nici z tego.. Trzymaj się!! I głowa do góry może w szpitalu faktycznie jest dla Ciebie bezpieczniej

Dzięki dziewczyny lepiej się czuje ale wieczorem i w nocy męczy mnie kaszel.. Boje się skurczy więc biorę no spe

reklama
Margo mam kolezanke ktora ma tez dokladnie nasz termin porodu i w piatek idzie na usg dam ci znac co jej ginka powiedziala :)

ja tam staram sie nie myslec o porodzie odsuwam z glowy jak tylko moge jakos sie cykam masakra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry