• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Margo ja tzez sie boje powiklan, porodu, wszystkiego ogolnie.

Karina, Tabasia ja tez nie spakowana.

Ja wlasnie wymylam wozek, popralam te wszystkie pokrowce z niego, wypralam te nowe kocyki od tesciowej w rekach i sie zmachalam, teraz w pralce pokrowiec z tego kosza i materacyk i wrzucilam moja koszule do szpitala bo bylo miejsce a nie pralam jej w dzieciecym.

Teraz chyba pojde do pracy po podpisane zwolnienia i zaniose do tesciowej bo ladna pogoda i trzeba by sie przejsc tyle ze sie zmachalam tym praniem.

Ostatnia edycja:
reklama
No i ja nie spakowana i nie przygotowana. Ale właśnie dostałam info, że przesyłka dotarła do mnie tzn., że dla dzidzi mam już wszystko i dla siebie do szpitala też. Pakowanie to już inna sprawa. Ale jak w domu to i P. mógłby przywieź. Czyli kupione wszystko. Teraz tylko czekać na łóżeczko, wyprać wózek, i pościele wyprać, no i góra prasowania ciuszków. A do tego moje koszule do szpitala do prania bo zuużyłam. ;-)

margo nasze maluszki sa juz duze i silne takze obawy w kat :)
nie bedzie rzadnych powiklan !!! no i oprocz tego co lekarz wtedy powiedizal to masz jakies oznaki zblizajacego sie porodu ?
a co do obnizania brzucha - to juz kiedys o tym pisalam :( moj mlody wstawil sie glowka do kanalu dopiero podczas porodu gdy mialam juz parte :/ nie powiem ze to bylo przyjemne :(
teraz tez chyba tak bedzie bo brzuch pod cyckami mam

ImageUploadedByForum BabyBoom1425468237.193353.jpg

Dzisiaj Kubuś współpracuje :)
Ufff [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1425468237.193353.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1425468237.193353.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 51
Babydust w sumie nie mam żadnych oznak zbliżającego się porodu. Może poza tym że strasznie ciągnie mnie w pachwinach i kręgosłup pobolewa (ale przecież to końcówka więc nie ma się co dziwić) nie mam żadnych skurczy (nawet tych bezbolesnych|). Brzuch się napina ale tylko wtedy kiedy mała się wierci. Tak więc nie zdziwię się jak dotrwam do terminu. Szyjki nikt od 11 tyg ciąży mi nie badał. Już do porodu nie będę miała żadnego usg - tylko co tygodniowe wizyty u położnej i that's all. Oddychać mi ciężko no i zgaga pali.
A czym bliżej do porodu, tym większa panika mi się włącza. I nic na to nie mogę poradzić mimo że już rodziłam no i mniej więcej wiem co mnie czeka.

Karinka dobrze że Kubuś współpracuje :)

Hej,
ugotowałam obiad, uprałam dwie pralki i nie jestem w stanie podnieść się z łóżka. Kaszel dalej mnie tak męczy że chyba jednak pójdę do tego szpitala. Tylko boje się że mnie stamtąd już nie wypuszzą :(

Anulka zdrowia kochana życzę ja też kaszle okropnie ale dziś już ciut lepiej

Ja jeszcze nie mam wszystkiego do szpitala a nie chce na miasto autobusem się tluc musze czekać aż auto nam naprawia i za jednym zamachem dokupie resztę

Jaki krem do pupy dla maluchów kupujecie ?

Kurde wkurzył am się bo mieli mi na dniach kuchnie montować a tu dupa przesunie się wsio i pid koniec marca montaż i ja dalej w takim burdelu

Tabasia ja tez jeszcze torby nie spakowalam...;-)

Babydust snieeeg :no:

Asia to odpoczniesz jeszcze troche, nie płacz malutka :sorry::sorry:

Sataga, dobrze, ze juz Ci odpuszcza. Ja jeszcze sporadycznie kaszlne ale tak yo juz zdrowa jestem.

Dziewczyny wspolczuje zgagi, ja nie miałam ani razu...w poprzedniej moze raz jak sie przejadlam..

Margo, głowa do góry, juz coraz bliżej...ja wczoraj miałam kryzys, juz na wszystkich warczałam, na mamę, meza i dziecko i co jakis czas poplakiwalam w kąciku..rozstępy sie rozlaza, ze spaniem wiecie jak u mnie, brzuch i spojenie bolą..a do tego młoda brzuszkowa to jakas akrobatka ginnastyczka, co ona mi robi :szok:

W ogole to mnie tak zatkało, ze najchętniej to bym poszła na lewatywę...:baffled:

Margo nic się nie stresuj :-) a co do wagi to mi się zepsuła tzn baterie padły i nie wiem ile dowaliłam ostatnio, ale będzie masakra za dużo

dygotka ja linomag mam

reklama
Eeee to nie tak zle ze mna i z moja torba :))

Dygotkaa nam sie najlepiej sprawdzil nivea z tlenkiem cynku. Gestszy niz sudocream i zero odparzen :) ale wiadomo kazda mama ma swoje preferencje ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry