• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja już jestem coraz bardziej zła. Ogólnie jeszcze wczoraj ordynator mówił zew co by nie było to pessar ale dzisiaj miałam USG i lekarze mówią że w tym tygodniu ciąży to nez sensu pessar pchać i mieli pogadac z ordynatorem bo on tu wielki wódz i oni bez niego decyzji nie podejmuja i mam nadzieję że w końcu ten ordynator się ogarnie i mnie stąd wypuści...
A mały w końcu dal się dzisiaj zwazyc i 2400wazy więc tak nie najgorzej.

reklama
Pat -To tak jak ja, był obchód, ale nic nie zrozumiałam, standardowo jak sie czuje - dobrze, no i coś tam miedzy sobą, coś o szwach w piątek, i że trzeba pomyśleć o wyjściu do domu, ale nie wiem o co chodzi czy idę do domu a w pt przyjdę na ściągnięcie szwów, czy dopiero w pt po ściągnięciu będę mogła iść, czekam, żeby zapytać kogoś mądrego, ale na razie jest trochę ruchu i nie mam jak. :-(
A i chyba udało się z łożeczkiem załatwić, a właściwie to mój P. załatwił - ma jakiegoś kolegę, który ma rodzine w Łodzi i w przyszłym tyg. jedzie ich odwiedzić, to mi zabierze i przywiezie :-) :-D
No dobra faceci też się czasem do czegoś przydadzą.:-$

Jejuu ja nie wiem jak Wy w pracy siedzicie, ja jestem na kursie 1,5 h i kur wi cy dostaje...

Mi sie spało dobrze ale tylko do 4.30 potem do 6 nie spałam i jeszcze godzinke kimnelam. Dobrze, ze słońce jest to jakos nastraja...

Myla zdarza sie..

Asia dlatego ja kiedys pisałam, ze czasem bym chciała do szpitala hehe odpocząć. Zeby mnie karmili i zebym mogła odpoczywać. Moja córcia ma rok i 4mce i pracy jest duzo przy niej.

Ostatnia edycja:
Pat, to ładna waga :-) pewnie, że bez sensu, mam nadzieję, że przekonaja ordynatora, a w razie czego widzisz, jak się nie zgodzisz, to będzie to uzasadnione, bo większość lekarzy uważa, że to niepotrzebne. A szyjkę Ci mierzyli, robia ktg?

Asia, super!

Dobry :)

Vesunna śliczna niespodzianka :)
I gratki za udana wizytę :)

Tabasia ja tez taka zapracowana ze torby jeszcze nie spakowałam :p

Myla super mieszkanko :)
Bedziesz miala teraz wiecej do sprzątania :p

Anemone taka wizyta to niezbyt ciekawa :( lekarze powinni sie wiecej starać ...

Asia trzymam kciuki zeby Cie do domku puścili :) [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

No Pat bo juz sie martwiłam ..., to jak nie założą to zostajesz w szpitalu ? Trzymam kciuki zeby wszystko było dobrze :) [emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️[emoji110][emoji173]️

Ja ide dzis do gina na ktg i pomiar ciśnienia ...

Miłego dnia :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry