• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja już też obudzona. Norma w tym szpitalu. Ale już czekam z niecierpliwością czy pójdę do domu czy nie. Od tego leżenia wszystko mnie boli, ale z drugiej strony, trochę zaczęłam się bać jak ja sobie w domu poradzę, bo nie dość, że od ciąży wszystko mnie boli kręgosłup, miednica, spojenie, to teraz dochodzi miejsce operacji i szwy. Boję się, że wyjdę i zacznę rodzić, tu jednak jestem pod opieką i mogę się oszczedzać choć to nudne i męczące. A w domu, choćby śniadanie zrobić sobie, obiad ugotować :-P Ach dogodzić babie w ciąży.

reklama
Obudziłam się w nocy ze zgaga morderca...Drugi raz w ciąży musiałam iść zwymiotowac bo myslalam, że mi dziurę w przełyku wypali...Nigdy więcej ciasta wieczorem! Zaraz zbieram się zrobić badania, w końcu 36 tc zobowiązuje ;-).

Dziś ma przyjechać wózek, nie mogę się doczekać! :-D

Dzień dobry. Jajuz obudzona i dzieci odprawione do szkoły :)

Kolejna noc ok poza drobnym faktem... Przyszedł do mnie o 2.30 Cypi i mi nowi ze Ksawery się posikal. A on chciał iść do WC ale się zakrecil po ciemku wiec się cofnąć z płaczem po Cypriana i zanim ten wstał to Malý się posikal... Ehhh

Dzień dobry. Jajuz obudzona i dzieci odprawione do szkoły :)

Kolejna noc ok poza drobnym faktem... Przyszedł do mnie o 2.30 Cypi i mi nowi ze Ksawery się posikal. A on chciał iść do WC ale się zakrecil po ciemku wiec się cofnąć z płaczem po Cypriana i zanim ten wstał to Malý się posikal... Ehhh

Ale jak chłopcy troszczą sie o siebie. No przecież i dorosły mógłby się zakręcić :-) w nowym miejscu.

hej

u mknie leje :confused2: tak więc zeżarłam 2 kanapki z serem i smazonym boczusiem z patelni eh od razu lepiej..teraz bym to mleko skondensowane dokończyła bo pół puszki...:baffled: kurde..po łapach powinnam sie biczować..:baffled::baffled::baffled:

Myla no cóż zdarza się..on jest jeszcze mały..a taka więź między braćmi to coś wspaniałego

Szaj jak przyjedzie to się pochwal!

asia kciuki za wypis!!!!!!!

do nas jutro przychodzi teściowa z teściem do małego jak pojedziemy na wizyte, szok normalnie, tożto sami z siebie byli we wrzesniu hahahahahaha

Hello

Asia widzisz jak to przemyslisz to lepiej siedziec w szpitalu bo w domu z dzieckiem to nie dasz rady odpoczywac

Szaj wspolczuje zgagi, masakra. Pochwal sie wozkiem pozniej.

Myla no trudno zakrecil sie maly w nowym miejscu, to mi przypomnialo jak bylam mala chyba zmienili nam pokuj rodzice i wstalam do lazienki w nocy i zamiast isc w lewo poszlam w prawo, mama sie obudzila jak plakalam ze sie nie chce otworzyc i ciaglam za klamke do drzwi wejsciowych, dobrze ze byly zamkniete bo bym chyba na wycieraczke nasikala:-D:-D:-D

Doli skoro leje to zjedz mleko skondensowane:-D
Ale tescie dobrzy, zaszaleli

Myla, w nowym mieszkaniu mogło się zdarzyć, Ksawery mały jeszcze jest, może kupcie taką małą lampkę led do kontaktu z czujnikiem ruchu na przedpokój, że jak wyjdzie, to oświetli mu drogę, widziałam jakiś czas temu i w lidlu i w biedronce, coś ok. 15-20 zł.
Ja kiedyś zamiast do nocnika nasikałam tacie do kapcia :-D
A wczoraj po zakropieniu oczu i bez okularów błądziłam po korytarzach u okulisty, bo ganiali mnie do pokoju wstepnych badań, do poczekalni, do gabinetu lekarza, potem znowu do tych wstępnych badań i gdzieś chciałam skręcić, gdzie nie trzeba, bo nic nie widziałam :-D

Doli, wow, może przy drugim wnuku jedni i drudzy dziadkowie bardziej się zaangażują :-) Oni wiedzą, że chcecie wyjechać?

Kuklaki dzięki. zjadłam! :D moje kg masz na sumieniu teraz :D

milia wątpie. teście mają jednow głowie-córke swojej środkowej córki która prawie wychowali, bo ta ich środkowa córka to taka męczennica w ich mniemamniu-pisałam o tym kiedyś ;-) natomiast moi udzuelają się jako tako, wątpie, żeby wiecej bo matka znowu utwierdziła mnie w tym, że ona taka jest i koniec, no cóż
a co do wyjazdu to teście nie wiedzą bo przecież nie było kiedy nawet się spotkać bo ja nie miałam jak a maż nie pojechał do nich też z różnych przyczyn, więc może dowiedzą się jutro albo jai wyjazd na 100% będzie pewny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry