• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Ja zaraz spróbuje nadrobić ten dzień ale dop sie położyłam. nie będę nawet ściemniać dojechałam sie dzisiaj ale jakoś sie wkręciłam w wir najpierw biuro, potem wizyta gin ( słabo było nic nie powiedziała ciekawego nawet nie zajrzalysmyndo małego, znów mi dała posiew moczu do zrobienia 4 raz pod rząd:( a on 90 zł kosztuje, a potem wy,chodzi wszytsko ok...) potem w domu miałam odpoczywać to zaczęłam gotować i sprzątać imwiedzialam ze jak sie położę to mimolecynodpadna wiec sie nie kładłam interactive odpadają:( nawet nie wiem ile waży mały bo powiedziała że zważymy bliżej terminu, a ja mam nadzieje ze będę rodzic za max 2 tyg a nie za 4:(

reklama
Anemonne szkoda że taka niezadawalająca wizyta... Przecież prawde mówiąc rodzić możesz w każdej chwili więc powinnaś znać wagę.. Poza tym po wadze można sprawdzić czy z dzieciem wszystko jest ok...ehh ale jak tu dyskutować z ginem.. A kiedy masz następną wizytę?

Anemone 2 tyg? Nie za szybko? Co Ty chcesz rybke urodzic;). Olusia z blizniakami ma za 3. Do mnie nie dociera ze to koncowka. Nie dopuszczam tej mysli.

Natasza termin mam niby na 7 kwiecień a ona wizytę minęła na 31 marca:/ ja serio myśle ze będę już po...Marela 16 marca bedzie 37 tydzień to już donoszona ciaza w sumie i tak by było super tym bardziej ze termin mam zgadywany bo data miesiączki nie znana, a wcześniejszy gin dał tydzień wiecej. No szkoda tej wizyty...

No ja też tak mam..niby z jednej strony nie mogę się doczekać...dni uciekają godzina w coraz bliżej..a z drugiej nie wiem co mnie czeka :) próbuje sobie jakoś to wyobrazić ale pustka normalnie kosmos :)) siedziałam dziś na fotelu i przez chwile jak szurnięta jeździłam pustym wózkiem i zastanawiałam się nad tym że niedługo będzie w nin mój Synek :)

Ehh to już nie wiem...dziwne podejście ale skoro masz zaufanie do gin to najważniejsze i widocznie wszystko jest ok i lekarz nie widział potrzeby a jak nie masz zaufania to bym poszła dla świętego spokoju do innego :)

reklama
Hmm co to ja chciałam odpisać...

Myla ja tez czuje takie uderzenia w szyjkę ale moja sie chyba zapiera o zebra i ciśnie glowa...

Vesunna super niespodzisnka!

Ja juz chyba nie bede miała usg robionego takze aktualnej wagi nie bede znała..

Od godziny sie bujam z boku na bok...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry