• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ufff nadrobilam.
Jestem,zyje,pracuje...
Jutro rano fizjo. Do poloznych za tydzien.

Gbs do cc nie trzeba. Tak przynajmniej mowi moja polska ginka.
Ja tu robilam prywatnie bo sluzba zdrowia takiego badania nie wykonuje :/

Przepraszam ze zadnej z Was nie odpisze ale lece do ksiazek.

Torby jeszcze nie spakowalam :/

Trzymajcie sie w dwupaku jeszcze ja tez bede :))

A ja chyba wariuje. Zdaje mi się ze czuje główkę jakby nad samą pochwa. Do tego mnie tak pachwiny bolą ze oszaleje. Położyłam się ale dalej to samo. Żeby tylko do rana przetrwać bo M w pracy

Anulka, to już pewnie do końca Ci ten ból zostanie. ja tak miałam w pierwszej ciąży, tak mnie pachwiny, uda i kość łonowa bolała, że ledwo co chodziłam. teraz mały niby też strasznie nisko ma główkę (ostatnio jak wkładałam sobie globulkę, bo miałam infekcję, i nie miałam aplikatora tylko ręcznie, to natknęłam się na główkę :)), to aż tak mnie nie boli jak przy Laurce.

Tabasia, ja nie wiem jak ty dajesz radę utrzymać jeszcze takie tempo...

ja gbs będę miała w przyszły poniedziałek i tutaj jest 5 tyg ważny, więc mam nadzieję, że nie przenoszę.

Heh vesunna no juz prawie wszystko rozpakowane. Aparat się naprawił.

A ja ogladam Greya sobie :D

Kurde wiecie co? Od paru dni mam takie uderzenia w szyjkę normalnie SA one tak nieprzyjemne ze masakra,kilka razy AZ krzyknelam. Czuje rozpieranie w dole i te takie uderzenia/kłucia szyjki. No i właśnie myślę czy ty oznacza ze mała się znowu gibla głowa w gore????? :(

Vesunna, ale fajna niespodzianka :-) super, że na wizycie wszystko ok :-)

Myla, dopóki mała nie wstawi się w kanał, wszystko jest możliwe. Tak mi ostatnio ginka powiedziała.

Ostatnia edycja:
Myla a gdzie tego greya ogladasz? ;)

ja juz gbs robione mialam tez na nfz, cisnienie to mam wyzsze w domu niz na wizycie u lekarza, smialam sie z polozna ze w domu to mi chyba Moj cisnienie podnosi :-)

Mala dzis myslalam ze mi zaraz brzuch rozerwie, jeeeej chyba malo tam miejsca b tak sie pchala
Uciekam spac, jutro wizyta u diabetologa, wiec trzeba rano wstac na pociag.
Dobranoc :)

reklama
Doli no niestety nerwy w strzepach mam przez to, od poczatku roku juz tak pare razy zrobili ze cieplo a on nie wylaczy a pozniej tyle do placenia:no:

Magda gratuluje wizyty:happy2:

Vesunna no dzisiaj bardzo fajnie tylko wiatr wial.
Ale fantastyczna niespodzianke ci zrobily i wszystko tak ladnie przygotowane, super. A jaki sliczny torcik.:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry