• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Milia nie mam w korytarzu kontaktu :/
Dam mu taka mała latarke albo po prostu nie będą zasłaniać okien na noc bo maja te roety z guma wiec totalna ciemnica czy w dzien czy w nocy jak zaslonia.

Pat no wszyscy widać SA madrejsi od tego całego ordynatora,co za cep ! A swoja droga przecież możesz powiedzieć ze cie nie stać i tyle. W dupie mieć. Nie stać mnie żeby wydać 200zl w zasadzie w bloto bo sorry parę tyg.temu.tak jak u mnie to było bez dyskusyjne ale gdyby mi teraz powiedzieli ze trzeba to bym.ich ciepłym moczem Zlala.
Mierzyli ci szyjkę?

Moja koleżanka urodziła ostatniego lutego córkę,normalnie q terminie z waga 2300... Ponoć hipotrofia ale jej starsza tez the ważyła. Wiec 2400 to juz gigant ;)
Aaaaa doczytalam Pat do domu...w końcu!!

reklama
Myla ja dlatego też nie chciałam i lekarze mówili że nie a ordynator że tak. No ale na szczęście wyszło na moje. Szyjkę mierzyli i ciągle bez zmian. Mam ograniczać ruch i wysiłek i będzie ok.
Milia właśnie muszę spytac o ten posiew bo z tego wszystkiego nie spytałam...
Oni też chcieli ten pessar zakładać przez to że małego nie mogli dokładnie zwazyc a ten brzuszek ciągle mały ma ale dzisiaj na szczęście podjął współpracę i dało rade zobaczyć ile waży :)

Dzien dobry :) dopiero co wstalam :) a w sumie dosyc szybko poszlam spac :)
ale budze sie i co widze za oknem SNIEG no pogielo :/

Vessuna super ja sie wlasnie jakos z kumpelami umawiam i dupa bo terminu zgrac nie mozemy :/ az mnie to wkurza

Pat super ze do domku :) Asia mam nadzieje ze ty tez zaraz wyjdziesz :)

Dzień dobry :) Pat dobrze, że do domku no i dobrze, że już tam grzebać nie będą bez sensu.
Ja już dzisiaj trochę lepiej. Gardło jeszcze trochę boli ale przynajmniej mówić troszkę mogę :D
Przełamałam się wreszcie i zrobiłam syrop z cebuli... ble...

Pat super ze wychodzisz i pessar niepotrzebny. Ale lekarze to sa dupki. Jeden tak drugi inaczej :/

Karina to my tylko zostalysmy niespakowane?? A najwczesniej rodzic bedziemy :))

Sataga zdroweczka!! I wszystkim chorowitkom rowniez :)
Natasza Ty lepiej sie czujesz??
Anulka to straszne jak Cie meczy to chorobsko! :(

Myla nowe miejsce i biedak sie zgubil ;)

Asia wspolczuje :/

Milia ja po okuliscie wsiadlam do auta i pojechalam :D dobrze ze wada sie nie pogarsza.

Kuklaki ale u Ciebie cieploooo zazdroszcze ;)

Lei ja tez czasem mysle o szpitalu ale jeszcze tylko 2 tyg i bede w domu odpoczywac ;) choc wysiedziec 8h w pracy juz mi coraz ciezej hehe

Szaj ja ostatnio mialam zgage po bananach. Ale tak pieklo cala noc ze myslalam ze oszaleje!! Choc brzuch mam nisko i nie miewam jej czesto.

Dobra,koncze bo jade do pracy ;)

Milego!!!

Ide do domu ^^ w końcu lekarze zadzialali i mnie wypisuja.

Pat no to super, a tyle nerwow nie potrzebnie
.
Karina milego dnia i kciuki za wizyte &&&&&

Ja już wiem, że dzisiaj nie wyjde.:-[ :'( Więc pewno z tego co zrozumiałam to może w pt. Już mi się płakać chce.

Asia nie denerwuj sie to dla waszego dobra, w domu bedziesz robic byle co a tu musisz lezec to moze lepiej. Dobrze ze problem z lozeczkiem rozwiazany:tak:

Sataga zdrowka.

Cześć dziewczyny,

Nie odpiszę wszystkim bo jak zwykle nie można was doczytać.

Pat no nareszcie do domu i dobrze że bez pessara bo to bez sensu wydatek tylko.
Asia może i lepiej że w szpitalu zostajesz. Przynajmmniej przemęczać w domu się nie będziesz. Bo to tak się mówi - leż i odpoczywaj ale w domu zawsze jest coś do zrobienia po wyrostku trzeba, jeszcze w ciąży, trzeba się oszczędzać. Trzymaj się tam. Już niedużo czasu zostało.

Tabasia, Karina ja też do końca nie spakowana. W sumie wyciągnęłam kilka rzeczy i leżą na szafce ale tak naprawdę ani nie przygotowałam ciuszków na wyjście dla malutkiej, ani dla siebie. Tylko kosmetyki w kosmetyczce (ale ciągle jeszcze w łazience). Ja czekam do końca 37 tyg. Bo mam wrażenie że jak się wcześniej spakuje to wcześniej wyląduję w szpitalu. A nie chcę wcześniaka urodzić :eek: Już jednego miałam i wystarczy.... Może sobie wkręcam ale ciągle mam ten strach z tyłu głowy i nie mogę się go pozbyć. Tym bardziej po tym na co się napatrzyłam w szpitalu przez 2 miesiące pobytu na patalogii a później jeszcze przez miesiąc na OIOMie noworodków..

Sataga, Anulka, Natasza i która tam jeszcze choruję - zdrówka życzę.

Myla teraz tyle przestrzeni masz że nic dziwnego że synek się pogubił. No ale jeszcze mały jest więc się zdarzyć może.

Milia to fajny okulista Ci się trafił :)

Vesunna fajna niespodzianka. A koleżanki masz super że na taki pomysł wpadły :)
Doli jak Ty to robisz, że jesz i jesz a nic Ci kg nie przybywa.. Ja nie powiem ile mam na plusie bo się załamać można :-(

Kuklaki.. 20 C.. jak ja tęsknię za taką temperaturą. Choć upałów nie lubię. Najlepiej czuję się właśnie w temperaturze 20-25C dlatego tutejsze lato mi tak odpowiada. A zimy mam już dość.

Dziewczyny a mnie jakaś deprecha dopada. Czuję się co raz gorzej fizycznie, ciężko mi chodzić i oddychać, brzuch mam wysoko a jeszcze lekarz mi powiedział że przy kolejnych ciążach brzuch może opuścić się nawet dopiero na kilka godz przed porodem. Tym bardziej że u mnie to rodzinne że brzuchy nie opuszczały się aż do porodu.. Chciałabym już urodzić ale z drugiej strony chciałabym donosić choć do tego 38 tyg bo naprawdę boję się tych wszystkich powikłań wcześniaczych. Wiem że każde dziecko jest inne i nawet to urodzone w 36 tyg może radzić sobie dobrze i być całkiem zdrowe ale równie dobrze może mieć jeszcze problemy z oddychaniem i inne powikłania... Ech kobiecie w ciąży nie dogodzi.
A jeszcze do tego chodzę co raz bardziej poirytowana.

reklama
Asiu nie martw sie , dasz rade do piątku :)

Tabasia no chyba tylko my lol ale tylko my jeszcze tak ostro pracujemy :p i to pewnie dlatego :)

Margo to normalne ze stracha masz ... Tez go mam :(
Ale trzeba myslec pozytywnie :) bo innaczej zwarjujemy :(

Ja siedze w gabinecie i czekam na wolne wyrko to ktg :p

Ja ze zgaga tez walczę :( najgorzej jak sie w wyrku przekrecam - to tak jak by sie wylewało to świństwo ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry