• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Faktycznie Olusi dawno nie bylo

Asia po prostu sie zapytaj kiedy wyjdziesz i od czego to zalezy
przez weekend pewnie i tak nic ci robic nie beda

a ja siedze i od wczoraj czytam o tych porodach na wesolo
to mnie rozbawilo na maksa
Mój ginekolog opowiadał mi , na pierwszej wizycie po porodzie, że miał pacjętkę która urodziła w windzie. poprostu nie zdążyli jej dowieść na porodówkę. kiedy już po wszystkim czekali na łóżko na kółkach , żeby ją przewięść na salę, dziewczyna zawstydzona mówi do położnej ''kurcze ,czy ja nie mogę normalnie urodzić?''Położna chciała ja pocieszyć i mówi jej- 2 lata temu była tu taka co nam urodziła na schodach wejśćiowych do szpitala, a ona na to- wiem , wiem , bo to ja z pierwszym dzieckiem
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

reklama
Witam sie w miare wczesnie

Hej dziewczyny,

Asia trzymam kciuki że Cie dzisiaj puszczą.

Nie doczytam więcej, ale wszystkim wizytującym życzę powodzenia.

Doli co u Ciebie ?

Ja jednak nie jestem w szpitalu, pojechałam tam wczoraj ale po szczerej rozmowie z moim ginem stwierdziliśmy że nie ma sensu.Więc pojechałam prywatnie wieczorem do pulmunologa i dostałam takie wziewy. Ale już z oskrzeli przeszło na płuca. A Pani doktor stwierdziła że jak nie przejdzie to muszę zrobić prześwietlenie płuc a na tym etapie ciąży już mu nie zaszkodzi. Samo to. Musiałabym zwariować żeby zrobić, No ale mniejsza z tym. Od wieczora jest mi lepiej, mam inhalacje z wody fizjologicznej i azulanu :D i chyba to najbardziej mi pomaga.

Anulka wlasnie chcialam pytac gdzie sie podzialas ale sie zjawilas, dobrze ze ci troszke lepiej i oby ci szybko przeszlo bo juz cie tak dlugo meczy. Zdrowka

Faktycznie Olusi dawno nie bylo

Asia po prostu sie zapytaj kiedy wyjdziesz i od czego to zalezy
przez weekend pewnie i tak nic ci robic nie beda

a ja siedze i od wczoraj czytam o tych porodach na wesolo
to mnie rozbawilo na maksa

Babydust tez wczoraj zaczelam czytac i mi zeszlo do 4 rano, z tego to lalam, biedna.

Marela, Aylin zdrowka dla dzieciaczkow.

Sataga dla was tez zdrowka.

Doli jak sie czujesz?

Olusia gdzie wyparowalas?

Ja dzisiaj mialam taki sen ze az sie spocilam i wszystkie w nim bylysmy

Witam :)

Margo jakos podswiadomie czuje ze to nie to :) zreszta czekam na wizyte bo musze sie upewnic co do polozenia Mlodej zeby ta cc zaplanowac w razie czego.
Z jednej str nie dociera do mnie ze za 3 tyg juz bedzie z nami z drugiej zas juz nie moge sie doczekac :) nie chce sie nakrecac i panikowac. Owszem w srode bylo troche "goraco" ale przeszlo. Wczoraj juz mniej. W nocy kilka razy brzuch sie napial i na razie jest spokoj. Oby do srody :)

Marela zdrowka dla Alana :)

Anulka bidoku... ale dobrze ze ciut przechodzi.

Karina szacun z ta praca. Ja to jeszcze ogarniam ale pracuje na dniowki...

Doliores odezwij sie!!!!!!!!!!!

Babydust ale sie usmialam z tego posta :))

Kuklaki a co Ci sie snio?? ;)

Asia to super by bylo :)

Pat tu w ogole nie robia ktg. Chyba ze lezysz w szpitalu albo pojedziesz na ip. Ale jak bylam w 32tc to powiedzieli ze za wczesnie na ktg :/
Ja to jeszcze odpukac bo mam w miare spokoj z ciazami ale jakby sie cos dzialo to chyba bym osiwiala :(

reklama
Ja się dziś nmeczylam w nocy. Obudzilam się z mega bólem brzucha a w zasadzie żołądka! Nie wiedziałam czy zaraz znaczne zygac czy...druga strona. W rezultacie nic się nie wydarzyło poza tym ze cały czas mnie pobolewa.

Właśnie Olusia gdzie ty?????

Byłam dziś na badaniach,autem w przychodni gdzie mam 10 minut na piechotę... Ogólnie stwierdzał ze ze mn coraz gorzej i chce juz urodzić. Ledwo stoję bo mi słabo,jak robię jakiś obiad czy cos to najlepiej na siedząco a i tak zaraz mnie naapieprzaja po Lech i zebra... Mam doły psychiczne i ogólnie źle!

A to tak na pocieszenie.

Załączniki

• 1425637372902.jpg
    1425637372902.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 54

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry