• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Co kraj to obyczaj...może tamtejsze kobiety są do czegoś takiego przyzwyczajone bo żyją tam od zawsze ale dla przyjezdnej przyszłej mamy to może być szok :)

Myla mnie tez ostatnio mecza bóle brzucha, żołądka i mdłości... W nocy tez spać przez to nie mogłam -_-
Nie doluj !:* kiedy pozbywasz sir pessara??

Ostatnia edycja:
reklama
Tabasia to nie bylo fajne, nie chcesz wiedziec. Opowiem ale te czesc ktora nie straszy.

Bylysmy wszystkie w szpitalu do porodu, w jeden dzien i nie nadazali odbierac, nagle polozne skonczyly i poszly gdzies a tu nastepna rodzi, ktoras sie wziela do odbierania i mowi mi umyj rece to pomozesz, odwrocilam sie do umywalki, umylam rece odwracam sie a tu juz po akcji.
Lekarz powiedzial ze jeszcze tak nie bylo zeby nie nadazali odbierac porodow.

Pat nie mam pojęcia. Jak pytalam lekarki to mówiła ze "można dopiero przed porodem" a jak powiedzialam ze ostatnio mialam w 36 tyg to mówi ze nie potrzebuje ale wszystko zależy czy występują skurcze. Wiec i tak nic nie czaje...
Kuklaki dawaj druga cześć :/

Mi w szpitalu tez mówili że tuż przed porodem jak coś ale dla mnie to bez sensu...przecież jak dziecko donoszone to można ściągnąć bo tak to w końcu się ciążę przenosi... Jak skończysz 36 to idź do niej i powiedz że chcesz ściągnąć :)

No ja tak zamierzam ale czy ona mi ściągnie... Nawet dziś tak sobie myslalam jak szlam na badania ze gdyby wyszło mi podwyższone CRP to może szybciej wyciągnie bo może być stan zapalny. Jak nie to będę mówić ze mi przeszkadzają ullaqh i chce ściągnąć. Koniec i kropka. Ja nie będę lazila z nim nie wiadomo ile

Kuklaki oby sie sprawdzilo nie bede plakac jak pojdzie tak expresowo ;) Ja tam na ktg tez nie bylam mysle ze gdzies na tydzien przed terminem mnie wysle

No bez sensu bo w końcu przenosisz a po co...myślę że to Twoja decyzja i jak cos to będzie musiała...czytalam że kobiety "wprawione" same mogą sobie wyjmować i zakładać to ale sobie tego nie wyobrażam :o

reklama
Magda Twój szpital to mordownia :o u nas jak jest chwilowy brak postępu to pytają o cc... Nie wyobrażam sobie męczyć się 3dni...

U nas też małych dzieci nie wpuszczają na oddział. Z jednej strony dobre z drugiej nie bo matki które mają dzieci pewnie by chciały żeby dzieci przyszły ale wiadomo jak czasem z dziećmi jest...boja się w szpitalu o brak spokoju i przedszkolne zarazki ;)

Pat i właśnie dlatego zmieniłam szpital i lekarza prowadzącego. Teraz w tym nowym szpitalu mają zupełnie inne podejście, lekarka też całkiem inna.
Jeśli chodzi o odwiedziny to w tym szpitalu, gdzie będę rodzić nie ma odwiedzin i nawet dobrze, bo po porodzie chodzi o to żeby dojść do siebie i zająć się maleństwem. Na odwiedziny będzie czas jak wrócimy do domu. ;)

Asia na spokojnie pogadaj z lekarzem co i jak. Nie nastawiaj się, że wyjdziesz, bo jeśli lekarz zadecyduje inaczej to będziesz zawiedziona:( czasem lepiej więcej zapytać niż myśleć i się zadręczać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry