Tabasia
Podwojna marcowka :)
U Doliores wszystko dobrze, odpoczywa sobie 
Oltoma ja w szpitalu smigalam a w domu sie zaczely bole i na tabletkach bylam miesiac. Co prawda nie bolalo ciagle w zasadzie to juz tak tego nie pamietam dokladnie. Ale bolu przy kichnieciu nie zapomne do konca zycia,myslalam ze mnie rozerwalo od srodka :/
Teraz chcialam bardzo sn zeby byc szybciej na chodzie. I bardzo wierzylam ze bylby latwy bo sie bardzo duzo ruszam i dziecko raczej duze nie bedzie. Wiem ze to tylko gdybanie ale tak sobie myslalam i wyobrazalam...
My tez zdani sami na siebie wiec tym bardziej chcialam naturalnie.
No nic co ma byc to bedzie. Dla mnie dobro dziecka ponad moj stan
Oltoma ja w szpitalu smigalam a w domu sie zaczely bole i na tabletkach bylam miesiac. Co prawda nie bolalo ciagle w zasadzie to juz tak tego nie pamietam dokladnie. Ale bolu przy kichnieciu nie zapomne do konca zycia,myslalam ze mnie rozerwalo od srodka :/
Teraz chcialam bardzo sn zeby byc szybciej na chodzie. I bardzo wierzylam ze bylby latwy bo sie bardzo duzo ruszam i dziecko raczej duze nie bedzie. Wiem ze to tylko gdybanie ale tak sobie myslalam i wyobrazalam...
My tez zdani sami na siebie wiec tym bardziej chcialam naturalnie.
No nic co ma byc to bedzie. Dla mnie dobro dziecka ponad moj stan
Ale jestem zła
!!! Mój mąż ma jutro imieniny. Spędzimy je sami bo jesteśmy chorzy. Upiekłam, więc na pocieszenie ciasto marchewkowe. Wyszło super. Zabrałam się za polewę, podłączyłam mikser... nagle trzask.... i po mikserze
Orientujesz sie? Ja z córcia mislam wiecej bo przepływy złe były no i doe odwróciła 2 tyg przed porodem nogami w dół takze potem mi w szpitalu robili a teraz nie wiem..no jak zacznę rodzic a tu nie wiadomo ile dzieć wazy i jak lezy..? Jsk to jest?
ja w domu wstaje o 6.00 rano, kładę się spać po 22.00 i padam na łóżko jak zabita.a jakbym mała do pracy chodzić to nie wiem czy bym się z łóżka zwlekła