• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Anulka mnie boli ale nad. Tam nie. I terz z chodzeniem bliżej mi do kaczki nuz do ludzia.

Maści na,sutki nie używałam poprzednio w ogóle. I liczę ze Jagoda tez nie będzie gryzla

reklama
Renatka, ile ja się tego kremu naszukałam! Chyba polski Rossmann wycofał go ze sprzedaży, niestety. Ponoć taki sam skład ma Medela, Avent i właśnie ziaja mamma, o którym pisała Magda. Najtańszy ponoć ziaja - w polecanej przez Aylin aptece Gemini - 10,39 za 10 ml.

Magda, no tak to Ty sobie nie ubliżaj!!! Ja czasem też tak o sobie myślę, no ale już bliżej niż dalej i wrócimy do formy. A i hormony nam dadzą spokój! No, przynajmniej na to liczę ;o)

to ten i tak taniej, bo tubka 30 ml.

Ja dziś się zaczęłam drzeć w sklepie, bo gazety nie mogłam sięgnąć, przez ten brzuch. Kasjer aż się uśmiał... :/ mi do śmiechu nie było, bo tylko ..urwami pod nosem sadziłam...

Anulka mam i ja takie bole:/ ale to tez duzo zalezy od siedzenia bo jak posiedze po turecku to od razu. Chodze normalnie ale po siedzeniu to wlasnie jak kaczka. Ten murzyn mnie rozwalil;)

Puchnac nie puchne nieraz wieczorem ciezej obraczka schodzi ale tak bylo i bez ciazy. A z miesiac temu pierwszy raz od slubu -(8 lat )sama mi obraczka spadla az sie przestraszylam bo zawsze byla dopasowana.

Mnie to spojenie boli okropnie! Najgorzej przy wstawaniu, normalnie sycze z bólu. Do tego czuje czesto takie pieczenie ale to mi sie kojarzy z wstawianiem główki w kanał :szok: ostatnio tak przy porodzie dopiero miałam no ale cóż. Do tego kłucia w szyjce jak mnie mała strzeli chyba głowa.

Cos mnie głowa boli..

Hehe mnie to polozna zawracała z łazienki bo mowie, ze jeszcze kupę musze, tak sie uparłam hehe a ona do mnie, ze nieee bo to juz dziecko wychodzi i biegłyśmy na to lozko porodowe, ja na bosaka z gola pupa i przy skurczu sie zatrzymałam i trzymam sie za jrocze a ona "nieee nie zatrzymuj sie, szybciej, szybciej" :-D:-D

Ostatnia edycja:
Mnie kluje ta szyjka strasznie ale czuje takie uderzenia. Ciekawe jak ona leży w końcu. Jak mnie kopie to po bokach... Leże na noku i kopie w bok brzucha... Gdyby leżała głowa w dol to skąd te uderzenia w bok??? Może leży w poprzek bo mnie kopie z obydwu stron.
Sama nie wiem.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry