• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)

Nie najlepiej sie ostatnio czuje, dlatego nie pisze...czuje sie jak slonica.. mecza mnie skurcze calych nog, i doszly skurcze rak gdzie wygina mi palce na maksa... i dochodzi straszny bol... boli mnie brzuch, plecy, jednym slowem wszystko...lykam juz tyle tego magnezu i nie pomaga mi to...w piatek tj 27.02 mialam wizyte u gina, mialam pobierany wymaz na GBS, na usg dzieciaczki maja powyzej 2kg, szyjka 26mm zamknieta... wiec o tyle dobrze...ustalona data cc na 28 marca... 13 mam wizyte jeszcze... 27 mam sie stawic na oddzial... chociaz lekarz mowil ze jak wszystko bedzie dobrze to moze mi cc zrobi pare dni pozniej... ale mam byc gotowa na tego 28:tak:

Wczoraj bylam u mamy na pogaduchach, obiadku, wpadla kumpela z bloku, znamy sie od piaskowiny, i czekalam na mojego az przyjdzie z pracy i wrocilam do domu wieczorkiem z moim....

W weekend mam imprezke bo moj ma urodzinki, wiec przyjada goscie, chociaz tak na dobra sprawe nie mam ochoty, ani sil by stac w kuchni nad garami....

Jakiegos dolka podlapalam, jakas taka nie spokojna jestem.... mam dziwne przeczucia! :-(

reklama
Myla ja tez tak mam! Ginnastyczka jak nic :rofl2:

Nie moge sie jakos ogarnąć psychicznie z tymi rozstępami...jeszcze 5 tygodni, przeciez ja ku rwa pęknę w pol do tego czasu...

Obzarlam sie kiwi i winogron, magnezu i innych rozwalniaczy hehe... Cos ruszyło ale lekarz mnie juz dzis opitolil, ze mam anemię i ze mam brac żelazo...to juz w ogole mnie zatka! Powiedział, ze mnie ze szpitala nie wypuszcza po porodzie jaj bede miała za niski poziom. Wydaje mi sie, ze sciemnial...

Maz sie wziął za zmywanie, chyba chce gdzies wyjsć wieczorem hehe

Renatka, ja jak szukałam tej maści to na allegro jej nie widziałam, więc na tamten moment dla mnie najkorzystniejsza była ziaja ;o)

Anulka, Olusia - widzę, że stres Wam się przez te bóle już taki konkretny załączył!

Venussa, dziękuję za info na temat szpitala... Trochę poczytałam w internecie opinii.... No raczej mnie one nie zachęciły ;o( Wręcz przeciwnie...A Ty na kiedy masz termin? Masz plan na sn czy cc?

Asia, spokojnie dziś sobie wypocznij! Zdążysz ze wszystkim na pewno ;o) Nie możesz się przeciążać. A może córeczka uzna za zabawę z Tobą jak będzie Ci "pomagać" przy Twoich pracach? Nie wiem jak do tego podejdzie 5-latka.... Ja jak coś muszę zrobić to proszę swoją o pomoc a ta ma frajdę jak np. wkłada pranie do pralki, albo nalewa wodę do żelazka lub przekłada ubranka... Oczywiście ta jej pomoc wydłuża mi pracę, ale zawsze coś tam sobie podgonię, a ona jest dumna, że pomogła:sorry:

Karina, no to pół winy mniej skoro wiesz, że jesteś niepoprawna :rofl2:

Ostatnia edycja:
Myla wlasnie nasza odkad sie odwrocila glowka w dol to w bok zaczela kopac a jak leze na boku to czuje po obu bokach kopy ;) wydaje mi sie ze odpycha sie od jednego boku i trafia wtedy na drugi :)

Leiek w dypie z rozstepami. Mi tez po Ksawerym wyazly,teraz odpukac nie mam nowych. A co do anemii i wypuszczenia ze szpitala to niestety lekarz ma racje,jak będziesz miala za niska hemoglobinę to nie wyjdziesz :( w ostateczności ci krew przetocza jak po lekach nie pójdzie

Świetnie... Sale treningowa sobie ze mnie zrobiła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry