• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Hej
ja wczoraj łazienkę cały dzień ogarniałam i padłam a tu tyle się działo.
Ja też nie pamiętam jak bardzo olały parte jak się mały wstawiał pamiętam tylko że mówiłam że za chwiłę mi w strzępy pęcherz rozniesie tak jakoś się dziwnie prze iskał że tego sławetnego odczyucia że się chce kupę nie miałam :?

Asia super że wolna
Doli nop hop odezwij się będziemy grzeczne;)

Kurcze tyle napisałyś ie że nie pamiętam co jeczsze było na tapecie.

Lecę mielone robić w ilości jak dla wojska.

reklama
Ja tez kupilam te masc Ziaji. Tam jest po prostu sama lanolina w skladzie :-)
Oltoma, ja zamierzam rodzic na zelaznej i tez boje sie ze bedzie duzy kobiet i brak miejsca :-( . Piaseczno podobno kiedyś bylo ok ale teraz nie za dobrze sie tam dzieje. Pisze z telefonu to nie moge wkleic linka, ale widziałam reportaż ze rodzice skarżą szpital za zla opieke przed i w trakcie porodu :-(

Dziewczyny czy Wam też puchną stopy ?? Czy mi tylko? Dzisiaj w nocy tak sobie leżę i myślę że palców nie mogę ugiąć w stopie. Pewnie mam spuchnięte. Rano wstaje a tu takie baniaczki :( Załamka. Niech sie juz zima nie wraca bo ja botków nie ubiorę za Chiny.Wogule jest mi okropnie ciężko, pachwiny mnie tak bolą że masakra, kręgosłup wysiada :(

A ja leże, powiesiłam pranie, stare poukładane do szaf, zjadłam. Jakieś mam schizy. Boję się, że coś zacznie się dziać, niby wszystko ok, a ja mam co chwilę obawę, że coś zacznie boleć, matko w domciu super jest, ale tyle do zrobienia, pity mi koleżanki powysyłały, pasowałoby się za to zabrać, pranie maluszka czeka na prasowanie, a tu na dodatek mała wróciła i już ciagle słyszę pobawisz się, no baw ssię

Oltoma no ja juz na nocki od końca stycznia nie robie .., a u nas mozna 8,5 w ciazy :p
Wiec niepoprawna jestem :p

Anulka nie tylko stopy puchną :p
Twarz , ręce , stopy i łydki masakra - naprawdę :(

i coś jeszcze chciałam zapytać. Nie boli Was krocze ? Chodzi mi o taki ból jakby jakiś murzyn z metrowym interesem was "zaatakował"? Czuję jakbym miała ją taką obolałą.

Anulka no tak tego bym nie opisała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ale krocze boli i chodzę jak kaczka - powaga ...

I brzuch mi urusl chyba :p
Wieczorem fotke pstryknie mi M to wrzucę ..

reklama
:wściekła/y:Ale jestem zła:crazy:!!! Mój mąż ma jutro imieniny. Spędzimy je sami bo jesteśmy chorzy. Upiekłam, więc na pocieszenie ciasto marchewkowe. Wyszło super. Zabrałam się za polewę, podłączyłam mikser... nagle trzask.... i po mikserze:wściekła/y:

Siedzimy już dłuższy czas na walizkach, więc staramy się za dużo nie kupować, aby w razie czego łatwiej się ogarnąć z przeprowadzką, więc za dużo gadżetów kuchennych nie mam, a tu jeszcze i ten się skończył... Niby nie majątek, ale jest tyle innych wydatków.....

Gdyby nie mąż, który od razu zaczął mnie pocieszać ryczałabym jak bóbr... Taki powód...[/QUOTOl

Oltoma nie ma co ryczec.

Anulka mnie to kosci bola miedzy nogami jakbym z kopa dostala i kosci biodrowe ale od zewnatrz.

Karina mi to sie wydaje ze mi rosnie brzuch z dnia na dzien a mala tak tam sie rozpycha ze az boli chwilami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry