Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Całe szczęście moja mama mogła wziąć urlop i przyjechała z odsieczą bo nie wiem jak by było. No, ale to tylko 7 dni. A mam 2 koleżanki, które po sn przez 2 tyg. usiąść nie mogły... Goiły się miesiąc... a współżyć nie mogły po kilka miesięcy bo tak bolało....
A co!Dygotka,
przepraszam, faktycznie to nie Ty z Piaseczna a Renatka!
Renatka, mam prośbę do Ciebie o opinię szpitala w Piasecznie ;o)
Tabasia, powiem Ci, że z tym dochodzeniem do siebie różnie jest... Ja po cc dochodziłam do siebie ok 7 dni. Długo niedługo, ale wyprostować się nie mogłam, nie umiałam sama wejść do wanny, nawet położyć się z pozycji siedzącej na leżącą sama najzwyczajniej w świecie nie umiałamCałe szczęście moja mama mogła wziąć urlop i przyjechała z odsieczą bo nie wiem jak by było. No, ale to tylko 7 dni. A mam 2 koleżanki, które po sn przez 2 tyg. usiąść nie mogły... Goiły się miesiąc... a współżyć nie mogły po kilka miesięcy bo tak bolało....
Wiadomo, że trzeba myśleć pozytywnie i my tu wszystkie na pewno niezależnie czy po sn czy cc będziemy śmigały od momentu wyjścia ze szpitalaA co!
Asia, a jak reakcja córci na powrót mamy???? Pewnie nacieszyć się nie może!!!
Karina, 12 godzin?????? Rany Julek, jak długo jeszcze???