Ja melduje ze po wizycie ok szyjka długa zamknięta mały waży 2800 i jest duży jak na ten tydzień do porodu spokojnie będzie ponad 4 kg
gratuluje udanej wizyty
ja tez juz po wszystko ok, przytylam niewiele bo tylko kilogram a od poczatku zaledwie 7 kilo

wyniki idealne tylko na grzybek musze cos wziasc :/ no i ..........................................mala wazy podobno 3600

Pani doktor kazala zaczac wyganiac dziecia z brzucha bo po usg widac ze ciaza juz dojrzala (bo jakies farfocle plywaja w plynie owodniowym)
tak mnie dobila ta waga (bo syn na tym etapie prognozowany byl na 3500 ) ze najnormalniej w swiecie sie poryczalam w samochodzie zamiast sie cieszyc ze wszystko jest ok ://// ale jak mam urodzic tydzien po terminie jak syna to pewnie dobije do 4500

a tego juz nie chce doswiadczyc

nie chcialam brac znieczulenia podczas porodu bo to czasami wydluza caly proces ale chyba najblizszy tydzien spedze na zalatwianiu procedury zwiazanej ze znieczuleniem
i pierdziele chyba ta kase ktora mialabym dostac za urodznei po 1 kwietnia i zaczne dzidzie wywalac z brzucha - ten oeparol , sutki i liscie malin pojda w ruch
choc kurcze jakos mi trudno uwierzyc ze AZ tyle przybrala na wadze w ciagu 9 tyg

sprawdzilam z usg mojego syna robione z 37t0d czyli 3 dni pozniej to wszystkie wymiary mial wieksze tylko obwod brzuszka mniejszy - czyli co pulpet mi sie szykuje czy co ?