reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Hej dziewczyny kurde ja jakoś nie pamiętam tych dziewczyn pewnie mnie jeszcze tu nie było ale jazdy miały nieźle z tego co widzę.

Ja melduje ze po wizycie ok szyjka długa zamknięta mały waży 2800 i jest duży jak na ten tydzień do porodu spokojnie będzie ponad 4 kg

Karina takie spa to dla każdej z nas by się teraz przydało
Jaw zeszyt tyg byłam u fryzjera a w poniedziałek mam kosmetyczkę i manicure i pedicure bo stopy to widzę jak sobie leżę bo na stojąco to niestety nie ma szans zobaczenia ich

reklama
Milia ja juz do porodu mam co tydzień. Na ktg mam skierowanie i mówi ze mogę co tydzień chodzić.
U poloznej tez juz bylam.

Haha ja pamiętam ta laske co sobie ciążę wkrecala. Testy negatywne, lekarze mówią ze ciąży nie ma. A ona ze napewno jest w ciąży. To my idź na betę a ona ze nie bo to nic nie da bo ona i tak wie ze jest w ciąży.

Dygotka, gratki :-) to większy dzieć od mojego ;-) ale Ty masz cc, więc luzik :-)

No całe szczęście że cc bo inaczej to bym osiwiała ze strachu bo jak takiego olbrzyma wypchnąć z siebie :szok:

A ja właśnie kotleciki robię schabowe z kością bo dziś dzień faceta to niech mój ma przynajmniej ulubiony obiad :-)

no pamietam ta akcje :/ bete zrobila powizycie u gina kiedy dostala skierowanie na to i tez wyszla negatywnie ale to bylo juz po krwawieniu
a za Iza jakos nie tesknie bo dla mnie wydawala sie taka ktora uwaza sie za jest najmadrzejsza, nieomylna i chciala sie rzadzic ;)

Babydust my nadajemy na tych samych falach :D pamietasz na innym watku dyskusje o paszczy? :))

reklama
Tabasia... 100 lat dla solenizanta !!;-)

Karina mam nadzieje ze Emily nie rozchoruje sie..;-)trzymam kciuki

Doli trzymaj sie w tym szpitalu !;-)

Gratuluje udanych wizyt i duzych dzieciaczkow !!:tak: wlasnie doczytalam ze za tydzien bedzie pierwsze dzieciatko :tak:

Do góry