reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Zostawić Was na chwilę same, to już którejś wody odchodzą :szok: Myla, nie chcesz dać się wyprzedzić córom? Może to jednak nie wody, dawaj znać, może jednak Arek dobrze przewidział i wrzuć coś do torby na wszelki wypadek...

Babydust, no spore dziecko, ale może faktycznie błąd pomiaru? ja słyszałam, ze kolejne są mniejsze dzieci i ja np. byłam trochę mniejsza od starszej siostry, ona 4200 a ja 3600... Cc nie wchodzi w razie czego w grę? wyganiaj, wyganiaj... a to z paszczą dobre :-D

Oltoma, a u Ciebie to myślałam, że na pewno cc, tak zrozumiałam z Twoich wcześniejszych postów.

Doli, czemu dół? dostałaś wyniki?

Milia nie mam wskazan do cc zdrowa jestem, ani oczy ani kregoslup mi nie dokucza do tego to 3 dziecko gdzie juz 2 bylo duze a dalam rade + w szpitalach tutejszych jest raczej nacisk na sn :/
to mialo byc ostatnie usg ale wizyte mam jeszcze za 2 tyg i wygadam dodatkowe mierzenie jak do tej pory nie wyjdzie :(

Myla Hahahaha serio?;)

Mam dosyć tej świętej... Dyszy mi i sapie nad głową. Jestem niewyspana, gardło mnie boli, gorąco mi, wkurza mnie wszystko, jestem zmęczona to święta se seriale puszcza i wietrzy tłuste uda.....

Babydust może pogadaj z lekarzem, bo wg niektórych waga dziecka jest wskazaniem do cc...miałaś też duża przerwę od ostatniego... Więc to też.. .

Milia nie mam jeszcze ale spodziewam się jakie będą...

Babydust, ale dziecko powyżej 4 kg nie jest teraz wskazaniem do cc? jednak długą przerwę masz w porodach... Wiesz, lezała ze mną 40 letnia babka w drugiej ciąży, która miała duże dziecko i zrobili jej cc, bo rodziła 18 lat temu i powiedzieli, że to się traktuje prawie tak samo jak pierworódkę z dużym dzieckiem. U Ciebie oczywiscie mniejsza przerwa i młodsza jesteś, ale może...

Doli kolezance kazali sn rodzic dziecko z usg wychodzilo 4,5 kg i pierwszy porod
nie dala rady i dopiero po 18 h zrobili jej cc :/
dopiero waga powyzej 4,5kg u PIERWORODKI jest jakby wskazaniem ale i tak najpierw sn probuja

no jak mi cisnienie nie skoczy (jak w 1 ciazy) czy cukier to raczej nie ma mowy o cc :/

reklama
Do góry