reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Nie wiem czy mozna. Od jednego pewnie mi nic nie bedzie.
Mnie tez krocze boli okropnie :( ale moze jeszcze 2 tyg i pozbede sie brzucha :)
Troszke mi przeszlo. Ale jestem zmeczona. Mlody pewnie zaraz wstanie...

reklama
Tabasia chyba niewiele maja wspolnego choc po naszych ciązach wszystko mozliwe.
A laski w pracy wspolczuje ale tak jest z babami. U mnie podobnie . Na szczescie jest tez kilku facetow z ktorymi mozna normalnie pogadac no i dzieciaki.A bab niektorych ni w zab nie rozumiem.

Tabasia oczywiscie ze no spe moglas wziasc na te bole
no i co do bab to w mojej obecnej pracy tez mialam okropne - obgadywaly, jedna drugiej wilkiem , nie pomoga sobie gdy trzeba i sie mszcza
co za bezsens :////

Dobry :)

Tabasia ja tez mam z żełądkiem cos :( , boje sie jeść zeby nie haftować bo zaraz do gina ide ...

Na czworakach nie chodzę do kibla , ale jak wstane to mi nogi sie rozjeżdżają na panelach ( jak do szpagatu lol ) , bo odrazu nie moge isc .. Takie boleści mam ..

A dzis w nocy mnie tak zgaga męczyła ze poezja :(

Oj widze wszystkie wykończone jesteśmy :(

Hej dziewczyny;)
Jak na razie przeczytałam tylko ostatnią stronę i też mam straszne! bóle krocza, czasem jakiś ból brzucha chwyta, a mały to z pewnością ma ADHD bo normalnie mnie rozrywa... wcale się nie zdziwię, gdyby znów się okazało że się obrócił... krocze to mi się normalnie rozłazi i mam takie dziwne uczucie jakby mikołaj miał mi za chwilę wypaść :eek::D masakra!

My w dwupaku. Noc straszna,cos tam jednak mi poeciao jeszxe ze 2 razy ale juz nie az tak duzo. Czekam na przyjaciole moja i zawijam na USG.

Tabasia moim zdaniem mozna. Mnie tak właśnie bolalo ze ja nie wiedziałam co mnie boli,czy to nerki czy zoladek czy rodze...
Nospy do woli! Ja po 3 czasem lykam i to forte

A i dodam, że strasznie boli mnie dół kręgosłupa. Czasem nie mogę na nogę stanąć, bo aż gdzieś mnie tam zakłuje i to tak, że mogłabym się przewrócić :banghead:

Hej
Myla kciuki za wizytę oby mała jeszcze chwile pisiedziala w brzuchu

Współczuję wam tych ciążowych dolegliwości mnie tak męczył w pierwszej ciąży i zgaga i siku po 6 razy w nocy i bolała pipka. Na szczęście teraz nic z tych rzeczy mnie nie nękają

reklama
Myla o ktorej wizytujesz?? Mam nadzieje ze sie czegos dowiesz.

Ja polezalam i przeszlo. Ale jestem wypruta. No nic zbieram sie do pracy :/ wizyte mam dopiero o 15 :(
Marela, Babydust widze ze wszedzie baby sa nawiedzone :/
My tu jestesmy z wyboru a w pracy z przymusu wiec chociaz tu nam nic nie grozi :D

Do góry